Парфюмна вода BLACK OPIUM NEON #YSLBEAUTY

Платена публикация

LOreal
Снимка: LOreal

Тя е жената BLACK OPIUM, сияйната героиня на нощта в града.

Нейният аромат е властващ. Пристрастяващ. Неустоимо преминаващ граници.

Всичко, което иска, е да изпъкне … да почувства скоростта на светлината и да блести до зори.

ПО СЛЕДИТЕ НА ПРИСТРАСТЯВАЩИЯ АРОМАТ

През 1977 г. Ив Сен Лоран първи превръща парфюма в сладка декадентска зависимост с тлеещата смесица на подправки и смоли.

Революция във флакон: OPIUM.

През 2014 г. Yves Saint Laurent Beauté преоткрива пристрастяващата концепция с BLACK OPIUM, в която съчетава опияняващи бели цветя с инжекция адреналин: първата свръхдоза от черно кафе в женствен аромат. Неподправено. Секси. Рок шик. Изблик чиста енергия за следващата инстинктите си властна жена, която прекрачва всяка граница.   

Споделено от парфюмеристите: Смесване на перфектната доза кафе 

„Искахме да възпроизведем от връхните до базовите нотки вдъхващия енергия аромат на силно черно кафе, който усещате, когато се навеждате към чашата – спомня си Натали Лорсън. – За целта използвахме техниката, наречена „Помириши вкуса“. Всички ароматни молекули, излъчвани от чашата прясно кафе, бяха уловени, анализирани и реконструирани в кафе абсолю, много богат материал с нюанси на ликьор и акценти на тютюн. Усъвършенствахме творението, за да добавим примамлив акорд на кафе в BLACK OPIUM.“

Парфюмеристи: Натали Лорсън, Мари Саламан, Оливие Кресп и Онорин Блан 

Днес най-провокативният аромат е на гребена на най-горещата вълна в модата в най-искрящото си превъплъщение: парфюмната вода BLACK OPIUM NEON.

АРОМАТЪТ: СРЕЩА НА НОЩТА И СВЕТЛИНАТА  

Наелектризиращата базова нотка на емблематичното за BLACK OPIUM кафе e като лъч светлина, прорязващ нощния град.

В сърцето на аромата откриваме нотки портокалов цвят, превръщайки новата парфюмна вода BLACK OPIUM NEON в една ударна свежест.

Връхните нотки на драконов плод са избрани от майсторите парфюмеристи Натали Лорсън, Мари Саламан, Оливие Кресп и Онорин Бланк (Firmenich) – създателите на оригиналния BLACK OPIUM, за да инжектират доза искрящ цвят в тяхната бестселърна композиция. 

Споделено от парфюмеристите: Улавяне на драконовия плод 

„Есенцията от драконовия плод не може да се извлече, затова трябваше да я пресъздадем – обяснява Натали Лорсън. – Ароматът е деликатен, но цветът и консистенцията му са много характерни и именно това ни вдъхнови… Нашият визионерски акорд на драконов плод е свеж, с подчертани зелени и плодови нотки.“

Firmenich: Натали Лорсън, Мари Саламан, Оливие Кресп и Онорин Блан

Оригиналните бели цветя на BLACK OPIUM са облени в ярки неонови цветове. По-сияен и запленяващ от всякога, флоралният акорд се смесва с чувствения жасмин самбак от Индия и портокалов цвят.

Знаменателният пленителен акорд на черно кафе превръща аромата в чиста черна светлина и се преплита със светлите неонови нотки. Обгърнат в екстаз от мускус и ванилия абсолю, той се носи на гребена на неоновата вълна до идването на зората.

LOreal
Снимка: LOreal

ПОСЛАНИЕТО НА ПАРФЮМЕРИСТИТЕ

Споделено от парфюмеристите за концепцията:

„Стремежът ни беше да спрем времето и да уловим невероятния момент на пропукването на зората. Градското небе,  обагрено в неустоимо пленителния наситен розов цвят на фуксия. Красотата на мига. Нова пленителна страна на BLACK OPIUM с цветна светкавица, пронизваща мистерията на нощта. Сияйният цвят от портокалово дърво и провокативната свежест на драконовия плод вливат вибрираща, свръхженствена енергия в изкусителния аромат на емблематичното кафе.” Firmenich: Натали Лорсън, Мари Саламан, Оливие Кресп и Онорин Блан.

LOreal
Снимка: LOreal

ФЛАКОНЪТ: ДОЗА ВИБРИРАЩА СВЕТЛИНА 

Пo-ефектен от всякога, флаконът искри с черни отблясъци, които придават на  BLACK OPIUM остър рок шик. Вътрешният дизайн наподобява неонова лампа, а самият флакон е издължен, правещ препратка към акорда на „неоново кафе“, който се издига нагоре от първото впръскване, за да озари парфюмната вода BLACK OPIUM NEON. Емблематичният кръг в средата на флакона пък е озарен от искрящият аромат, съдържащ се в него с неоново  розов цвят.

КАМПАНИЯТА: ЗОИ КРАВИЦ ОБГРЪЩА НЕОНОВАТА НОЩ

Неонът никога не е бил толкова горещ. Нито пък Зои Кравиц в новата кампания на парфюмната вода BLACK OPIUM NEON, режисирана и заснета от Тайрон Лебон.  

В печатните материали Зои Кравиц е на фона на луминесцентна стена, озарена от многоцветни неонови лъчи. Секси, провокативна и леко предизвикателна, тя отразява най-силното оръжие за пристрастяване: нейния флакон парфюмна вода BLACK OPIUM NEON.

Във видеото героинята е представена в нощта на  азиатски мегаполис. С едно впръскване на парфюмната вода BLACK OPIUM NEON тя приема своята ароматна доза неоново кафе. Живите цветове се носят в тъмнината, сюрреалистично осветяващи нейната красота. Тя броди по улиците, дългите й крака върху високи токчета осветяват улиците повече от всякога. Готова да блести до зори.

LOreal
Снимка: LOreal

Парфюмната вода BLACK OPIUM NEON е най-новият член на колекцията аромати; тя съчетава емблематичния акорд на черно кафе с гамата наситени пристрастяващи нотки.

Тоалетната вода BLACK OPIUM сияе с доза черно кафе, ванилия и глътка сияен цитрус и сочна круша. Забавна. Свежа. Еуфорична… Предай нататък.

Парфюмната вода BLACK OPIUM, неустоима смесица от черно кафе за инжекция адреналин, бели цветя и ванилия за женственост. Пристрастяваща. Чувствена. Грабваща… Почувствай зова.

Парфюмната вода BLACK OPIUM INTENSE разкрива забранената тръпка на магнетичната, дълбока аура на електрическо синьо: абсент на връхните нотки, емблематичното кафе и нотки бели цветя. Интензивна. Чувствена. Мистериозна … Слей се с нощта.

#GETNEON

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти