Отказаха силикона

Платена публикация

Салма Хайек
Снимка: vitaslim.eu

Световните знаменитости захвърлят силикона си до 10 години, сочат данни на Американското общество на пластичните хирурзи. Звездите без импланти пък "отказаха" фотошопа, защото все по-често сами не се разпознават на снимки.

В суматохата "изплуваха" някои доста срамни и смешни методи за "обогатяване" на деколтето. Оказа се, че Салма Хаек, Ким Кардашиан и Кейти Пери са много набожни – горещи молитви донесли пищните им форми. А в Тайланд правителството дори дава пари на жените, за да се научат как да уголемят гърдите си с шамари.

Европа обаче не признава подобни странни практики. Старият свят залага на научнообосновани методи. Хитът е увеличаване на бюста чрез натурални средства – храни и билки. Най-ефективни и най-търсени са продукти със смес от екстракти на "женски растения" (соя, хмел и звездовиден анасон). Те били богати на специални вещества, които дават на дамите женственост и изкусителен бюст.

В това отношение България не изостана от европейските тенденции. Българките също могат да се доберат до такъв продукт за сочни и стегнати прелести. Продуктът с "женските растения" у нас се казва "Vitaslim BUST" ("Витаслим БЮСТ"). На практика той "храни" бюста, който се уголемява и повдига - без това да променя телесното тегло. Връща усещането за стегнати и красиви гърди на раждалите и кърмили жени.

Атрактивен бонус за дамите са и допълнителните ефекти на "Vitaslim BUST". Те подсилват усещането за жена, като съблазнително уплътняват устните и ефективно изчистват несъвършенствата по кожата.

Дамите в зряла възраст също се радват на повече екстри. "Vitaslim BUST" им помага да забравят неволите, характерни за климакса – горещи вълни, нервни колебания и други.

* Повече за новия продукт за красив и стегнат бюст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти