Неподходящите подаръци за едни са радост за други. Продайте ги!

Платена публикация

thinkstock
Снимка: Thinkstock

Празненствата и приповдигнатото настроение вече са в миналото, а с Новата година е дошъл кой? Нашата добра приятелка, равносметката! Нали я помните – онази досадна мисъл в главата за това какво сме постигнали дотук, какво не сме и за какво ще се наложи да се постараем повече в следващите 12 месеца.

Покрай важните и основни неща, се замисляме и за по-лежерните – като трите излишни килограма, които май са станали шест след преяждането със сарми и тиквеник, както и няколкото подаръка, които сме получили от близки или роднини, и които... както и да ги гледаме, май не са много по вкуса ни.

Нали се сещате – някоя блуза, която леля ви е сметнала за адски красива, или роклята от майка ви, която вероятно е щяла да ви стане, само че преди 10 години. Колкото и да е гадно на пръв поглед, всъщност няма нищо лошо в това да се отървете от нещата, които никога, ама НИКОГА няма да облечете, и на тяхно място да дойдат други, по вкуса ви.

remix
Снимка: Remix

Същото важи и за онези любими дрехи, които прехвърляте от Нова година в Нова година, поддържайки илюзията, че тази година вече ще отслабнете и ще почнете да спортувате, за да се вмъкнете в тях.

Е, време е да бъдете честни пред себе си и да си признаете, че това никога няма да стане, и най-доброто, което можете да направите, е просто да си купите други дрехи – такива, които ви стават например. 

Така, ако съберете едните и другите, се събира достатъчно количество дрехи, от което бихте могли да се отървете и да си отворите място за други – по-красиви и по-удобни. 

В „престъплението“ веднага ще намерите най-добрия съучастник в лицето на Remixshop.com  - мястото, което обръща представите за пазаруването секънд хенд. Сега освен да пазарувате, там можете и да продавате и съответно – да печелите от сделката.

Услугата се нарича “Продайте на Remix” и е наистина лесно да я ползвате. Влизате в сайта, поръчвате си RЕmix Bag - плик, който събира доста дрехи и аксесоари, слагате в него всичко, с което сте готови да се разделите, и го изпращате на Remix за тяхна сметка, като заявите куриер през профила си на сайта.

thinkstock
Снимка: Thinkstock

Специалисти от сайта ще прегледат обстойно и внимателно изпратените артикули, и ще пласират одобрените от тях за продажба в сайта, а вие ще спечелите процент от продажната цена. За ориентир относно печалбата можете да ползвате Калкулатора в сайта, а преди да пратите дрехите и аксесоарите, е препоръчително да се запознаете с изискванията за дрехите и марките, които сайтът приема. Важно е да сте сигурни, че те са без видими следи от употреба и са годни да попаднат в гардероба на някой друг, който би им се радвал и носил с удоволствие.

Статусът на продажбите може да бъде проследяван в сайта, а ако искате час по-скоро да се отървете от артикулите, просто заложете на варианта „Продайте сега“ - с него Remixshop.com ви изплаща веднага предложената сума и тя се отразява във виртуалния ви портфейл (а вие можете да ги използвате за моментална нова покупка от сайта или пък да си ги получите в посочена от вас лична сметка).

За по-луксозните и маркови артикули, Remixshop.com предлага и Премиум услуга - специален преглед и конкретно насрещно ценово предложение, което вие можете да коментирате и одобрите. Ако пък нямате късмет с подаръка от баба ви и той не е бил одобрен за продажба, с Премиум услугата имате опцията да си го вземете обратно (отново с доставка от куриер до адрес).

Така че – няма място за униние и кофти равносметки – излишните три килограма най-вероятно винаги ще си бъдат там, и вместо да се изтезавате, за да влезете в любимите си дънки отпреди 6 години – просто ги продайте и си купете нови! Същото важи и за нежеланите подаръци – дайте им нов живот като чужда собственост, а вие си подарете това, което ще ви хареса и ще ви радва.

В края на краищата, всеки заслужава да е щастлив!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти