Най-същественото е невидимо за очите

Платена публикация

Най-същественото е невидимо за очите
Снимка: netinfo

Оптични вериги Grand Optics & Joy Optics стартират кампания в помощ на децата от училище за незрящи “Луи Брайл”.

Инициативата се провежда за първа година и е естествено продължение на благотворителната коледна кампания, която оптиките проведоха в края на 2015-та година.

Във всеки обект на оптичните вериги има касичка за събиране на средства. Клиентите решили да дарят средства за децата от училище „Луи Брайл“ ще получат като подарък календар, който е изпълнен с картини и сувенири, които децата са изработили през изминалата година. Въпреки че децата от училището не виждат, те творят, играят и обичат като всички останали деца.

Оптики Grand Оptics & Joy Optics ги подкрепят ежемесечно със средства и вярват, че клиентите също ще се включат с малки дарения. Кампанията се осъществява в партньорство с различни медии, което позволява максималното й популяризиране в цялата страна и набиране на достатъчно средства за нуждите на училището.

Събраната сума ще бъде използвана за специализирани зали и съоръжения, брайлови машини и други обучителни средства, необходими за нормалното протичане на учебния процес.

Ако желаете да се свържете директно с училището, можете да им пишете на udnzsofia@yahoo.com или на телефоните, посочени в сайта им. Кампанията стартира на 01 февруари 2016 г.

След приключване на кампанията в официалните сайтове на Grand Optics & Joy Optics ще бъде публикуван отчет за събраните средства. За повече информация www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти