Момичета, ако искате неделя без задължения, ето как да я получите

Платена публикация

брънч
Снимка: Envanto

Почивните дни често са по-забързани и от работните. През уикенда искаме да свършим всички домашни задължения, отлагани от понеделника, за няколко часа. А после да си отдъхнем все пак, старателно намазали лицето си с дълбокохидратираща маска за лице и две краставички на очите за разкош. А колко хубаво би било да оставим някой друг да се погрижи за нас. Да ни поднесе кафе с ароматна френска закуска в леглото и да обяви ден без задължения, пълен само с удоволствия.

Ясно е, че за да ни се случи, трябва не просто да го подскажем, ами направо да го кажем на половинките си. Защото, момичета, това, че сме си го помислили и сме гледали с очакване в очите на любимите си, не гарантира нищо друго освен и те да ни се усмихнат (с неразбиране). До там. Мъжете не четат мисли. Но пък с удоволствие ще изпълнят заръчаното от любимата жена. Затова се подгответе с инструкциите малко по-навреме. Може да пуснете и съобщение в чата:

“Мило, всяка неделя до средата на юни има специална селекция от „Фурната на Lidl“ за перфектната закуска или лек неделен брънч. Може дори да поканим Митко и Теа следобед. Моля те, мини преди 12 ч. и вземи от любимото ти селско хлебче и френска закуска със стафиди и крем. Ако вземеш 3 хлебчета или закуски, имаш право на 2 безплатни от същия вид с купон в приложението Lidl Plus. Обичам и жълти рози (купи ми!).” 💛

брънч
Снимка: Lidl

Най-хубавото е, че акцията “Неделен брънч с Lidl” продължава до юни и организирането на мечтаната спокойна неделя с приятели не е мираж. Може дори да я повторите и да потретите. А за да разнообразите менюто, на помощ с идеи идва и не кой да е, а шеф Иван Манчев. Специалната му рецепта за перфектен почивен ден с приятна компания е за:

Ароматно селско хлебче с пушена сьомга и поширани яйца

  • 2 бр. селско хлебче
  • 40 г сушен домат
  • 200 г пушена сьомга
  • 1 лайм
  • 10 г див лук
  • 10 г пресен девесил
  • 80 г крем сирене
  • 10 г каперси
  • 4 яйца
  • черен пипер и пушен пипер на вкус

Начин на приготвяне

Разрязвате хлебчето на две. Нарязвате на ситно сушения домат и го намазвате на хлебчето. Запичате на 200° C за 3 мин.

Отделно в купа смесвате крем сиренето, нарязания на ситно див лук, каперсите, настърганата кора от лайма и половината изцеден сок от плода. Поръсвате с черен пипер. Обърквате до получаването на хомогенна смес.

Приготвяте пошираните яйцата.

Поднасяте, като редите върху хлебчето първо сместа с крем сиренето, след това сьомгата, нарязана на ленти и пошираните яйца. Отгоре поръсвате с пресен девесил и пушен пипер.

Воала! Сложете жълтите рози в красива ваза, разсипете пенливо вино или розе в чашите (в момента има с 50% намаление в Lidl) и се насладете на остатъка от почивния ден!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти