Какви са предимствата на Betano мобилно приложение?

Платена публикация

жена смартфон телефон
Снимка: iStock

Всяка една компания в сферата на букмейкърите и казината винаги мисли за удобството на клиентите си. Така е, защото колкото по-лесно е за потребителите да използват платформите, които тя използва, толкова по-лесно е броят им да се покачи. А това означава, че бизнесът на букмейкърите се развива, и в следствие на разрастването печалбите се увеличават.

Един от най-простите начини за улеснение на потребителите и клиентите е създаване на мобилно приложение, което играещите да могат да качат лесно на мобилните си телефони или таблети, за да играят без непременно да им е необходим компютър. Изключение не прави и Бетано, която съвсем отскоро притежава лиценз за работа у нас. Компанията е напълно коректна с клиентите си и освен това е взела всички необходими мерки, за да защити данните на потребителите си.

Но както знаем, сигурността не е всичко, макар че е от изключително значение за доверието на играещите. Удобството е също от първостепенна важност за тях за това хората в компанията са се погрижили да има БЕТАНО мобилно приложение, от което потребителите могат да сърфират през мобилния си телефон.

Как да се сдобием с приложението на Бетано?

Ако ползвате устройство с операционна система Android, достатъчно е да влезете в сайта на Бетано. Там в долната част на страницата ще откриете линк за изтегляне на Android приложението на Бетано. В новата страница ще откриете подробни инструкции за изтеглянето и инсталирането на апликацията. Едно от нещата, които трябва да направите, е да разрешите инсталирането на приложения от неизвестни източници, за да завършите качването на Бетано на вашето устройство и да го превърнете в налично за използване приложение

Що се отнася до iOS, процесът също не изисква каквито и да било усилия. Освен че можете да го свалите от сайта на букмейкъра, можете да намерите приложението и в библиотеката от приложения в App Store. Инсталирането и свалянето става автоматично и бързо, след което апликацията ще бъде готова за използване.

Предимства на приложението на Бетано

Мнозина от вас вероятно се питат дали има специални бонус предложения от Бетано за играещите през мобилното приложение. Отговорът е не, но това всъщност не е непременно недостатък по простата причина, че през апликацията на компанията имаме достъп до абсолютно всеки бонус, който ще намерим и в мобилната версия на букмейкъра. Със свалянето на приложението ставаме независими от това какъв браузър използваме на устройството си, но е необходимо да следим версиите за обновяване.

Освен това трябва да посочим и още нещо, което е несъмнено от голямо значение за потребителите. А именно методите за разплащане и бързината им, при работа през мобилното приложение. Компанията предлага доста голям набор от варианти, чрез които да придвижим парите си от лични сметки до тази в Бетано и обратно, така че удобството е спазено и тук. Наред с всички функции, които има в сайта, Бетано е включил всичко важно и в своето приложение и хората там заслужават висока оценка за положените усилия. Желаем ви успех и не забравяйте да се отнасяте към средствата си отговорно и хладнокръвно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти