Kак да заличим мимическите бръчки от лицето си

Платена публикация

кожа бръчки
Снимка: iStock

С годините всяка емоция рисува своите следи по лицето ни - това са мимическите бръчки. В началото те са почти невидими, но с годините стават като издълбани черти на времето - особено около очите, челото и устните. И ние започваме да се притесняваме, че вече не само ние, но и другите забелязват следите на емоциите и времето по лицето ни. И постепенно в нас назрява необходимостта, че нещо трябва да направим.

Вече има решение за изглаждане на мимическите бръчки и то напълно естествено, без никакви странични ефекти. Това е иновативният Серум срещу мимически бръчки COLLAGENA Naturalis - по-добър от ботокс. Всичко за него, можете да видите ТУК.

кожа бръчки
Снимка: COLLAGENA

Защо да изберем този продукт пред ботокса и различните процедури с игли?

Мимическите бръчки се образуват от продължителните мускулни контракции по лицето ни. Ботоксът по своята същност действа като блокира изпращането на сигнали от нервите към мускулните влакна. Всяка намеса в естествените процеси има отражения. Природата не обича да бъде спиран естественият й ход. И резултат от ботокса в клиниките има, но изглежда неестествено. Всички сме виждали тези ефекти - лицето изглежда опънато, но неестествено замръзнало. Емоциите са блокирани. И често не изглежда красиво.

А изтриването на мимическите бръчки може да бъде напълно естествено - не през блокиране на нервните импулси, а през релаксирането на подкожните мускули. Това е напълно възможно поради патентованата съставка в Серума срещу мимически бръчки - Gatuline Expression. Тя започва да отпуска напрегнатите мускули още с първото нанасяне, като действието се натрупва във времето. Клинични проучвания категорично доказват изключителния резултат на продукта в изглаждането на мимическите бръчки  и то само след 28 дни употреба. Още за действието, вижте ТУК.

Другата патентована съставка на продукта е българският колаген COLLAGENA. Той има свойството да възстановява и поддържа правилната структура на кожата и дава живот на нови колагенови фибри. Запълването на бръчките става възможно благодарение и на Хиалуроновата киселина в Серума срещу мимически бръчки. Алантоинът (Alantoin) е съставката която успокоява кожата, избистря тена ни и изглажда неравностите. Био розовата вода е с изключително противовъзпалително действие, доказала се на световно ниво през годините. Всичко за съставките на продукта, можете да разберете ТУК.

Сега можете наистина да върнете времето назад, изглеждайки неравните му следи. Сега - можете да отпуснете напрегнатите подкожни лицеви мускули и да почувствате спокойствието. Сега няма нужда от болезнени и скъпи процедури, които често крият и рискове. Осигурете си нежна релаксация на лицевите мускули отвътре и видимо по-малко бръчки отвън. Поръчайте уникалния Серум срещу мимически бръчки COLLAGENA Naturalis още сега от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти