Как да удължим живота и свежестта на дрехите, които обичаме

Платена публикация

Как да удължим живота и свежестта на дрехите, които обичаме
Снимка: Ariel

Сигурни сме, че всяка една жена държи на това любимите ѝ дрехи да ухаят свежо, да сa изпрани добре и да имат дълъг живот в гардероба ѝ.

Това е ако не закон, то поне основно правило в живота на всяка една съвременна дама, която държи на себе си и на това как я възприемат околните; която се грижи за дрехите на всички останали в семейството, пак по същите причини.

В епохата 24/7 ние правим повече в рамките на един ден, отколкото когато и да било преди, съчетавайки огромен брой ежедневни задачи и взаимоотношения.

Изправени пред толкова много предизвикателства, високите резултати са важни за нас.

Това се отнася и за прането, тъй като всяко едно зареждане на пералнята е различно. В действителност замърсяванията са повече от зашеметяващите 900 вида в зависимост от теглото на прането, почвата, видовете петна и качеството на водата.

Има много видове петна и едно стандартно зареждане на пералнята може да съдържа до 40 грама мръсотия. Не е чудно, че търсим технология за пране, която се справя успешно и последователно с всяко замърсяване, предоставяйки идеална чистота всеки път.

Какво решение да изберем за да отговори на трите най-важни изисквания в грижата за нашите дрехи: 1. Да ги почисти в дълбочина 2. Да изпере петната 3. Да запази цветовете за по-дълго?

И… отговорът е в едно малко, но мощно решение : Ariel 3в1 PODS

Ariel 3в1 PODS се справят с предизвикателствата директно.

След осем години разработване и усърдно тестване, те пренасят малка, но мощна иновация от лабораторията до домашната пералня, за да предоставят цялото удобство, което днес очакваме от малките, но мощни технологии.

Ariel 3в1PODS с концентрираното си почистващо действие, притежават най-добрата малка и мощна технология, за да се справят с повече от 900 предизвикателства при прането: почистване, освежаване и премахване на петна.

Оказа, че когато става дума за пране, добри резултати и удължаване живота на дрехите, топ дизайнерите също се изправят пред предизвикателства.

Ето какво решението според известният моден дизайнер Виргиния Здравкова, когато става дума за предизвикателства и пране:

Потребителите искат дрехите им да изглеждат нови за възможно най-дълъг период от време и предизвикателството за всеки дизайнер е това желание да се превърне в реалност. 

Става все по-актуално съчетаването на различни материи в една дреха и именно този модерен подход към дизайна на дрехи изправя всеки дизайнер пред предизвикателството какви именно материи да използва, за да могат дрехите да се поддържат чрез машинно пране.

В това отношение считам, че всеки дизайнер има прекрасен съюзник в лицето на новия Ariel 3in1 PODS, който се грижи за всяка една тъкан да изглежда свежа, чиста и красива за по-дълъг период от време. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти