Как да хигиенизираме добре ръцете си и да поддържаме кожата красива

Платена публикация

продукт
Снимка: COLLAGENA

Много болести, предизвикани от вируси и бактерии, се разпространяват чрез ръцете. Във връзка с регистрирането на нови форми на грип, вирусни възпаления, ентеровируси, ротовируси и др., важността на хигиенизирането на ръцете се открои като основна профилактична мярка. Хигиенизирането на ръцете е особено важно сега, защото така намаляваме риска от зарази и от разпростаранение на вируси. Осигурете си дълбоко хигиенизиране и защита с най-новите продукти на бранда COLLAGENA. Хигиенен гел и Хигиенен крем за ръце с алкохол и колоидно сребро от серията Think Smart. Разгледайте ги ТУК

Ясно стана, че една лесна и проста процедура помага да предотвратим много случаи на остри респираторни заболявания и вирусни инфекции. Според изследванията, по ръцете ни – от пръстите до лактите, могат да се намират от 2 млн. до 140 млн. бактерии. Те могат да останат върху ръцете до 3 часа и повече. Ние постоянно пипаме телефони, компютърни мишки, светваме лампи, отваряме брави, боравим с пари, събуваме обувки, кихаме, кашляме… Лесен начин да осъществим постоянно хигиенизиране, при това с полза и за кожата, е като изберем най-новите хигиенни продукти за ръце на COLLAGENA Think Smart. Повече за тях, прочетете ТУК.

Макар и жизнено необходимо, честото миене и дезинфекциране на ръцете, може да доведе до напукване, прекомерно изсушаване и загрубяване на кожата. Вече е възможно да поддържаме кожата на ръцете чиста, защитена и същевременно подхранена и хидратирана, благодарение на серията на COLLAGENA Think Smart. Изключително внимателно подбраните съставки ефикасно и бързо отстраняват замърсяванията по ръцете и поддържат оптимална чистота. Хигиенният гел и Хигиенният крем могат да се използват често, намалявайки риска от инфекции и зарази. Още за предимствата на продуктите и как да се сдобиете с тях, вижте ТУК.

продукт
Снимка: COLLAGENA

Хигиенен гел COLLAGENA Think Smart с Алкохол, Колоидно сребро и Колаген поддържа оптимална чистота. Ако имате нужда от дълбока хидратация, подхранване и омекотяване на кожата Хигиенният крем е идеален избор за вас. Възстановяват структурата на кожата и прави ръцете меки и красиви, благодарение на активните си съставки: Алкохол, Колоидно сребро, Алое вера, Масло от маково семе, Soline ®, Колаген.

Продуктите са с изключително приятни текстури и практични за използване навсякъде и по всяко време. Те са истинско спасение за тези, които усещат ръцете си сухи, раздразнени, напукани и загрубели, но в същото време разбират необходимостта от постоянно хигиенизиране. Серията COLLAGENA Think Smart създава защитна бариера върху ръцете, грижейки се в същото време за техния комфорт и красота.

продукт
Снимка: COLLAGENA

Чистите ръце са важни за нашето здраве! Имаме възможност да се погрижим и за техния красив вид. Продуктите COLLAGENA Think Smart можете веднага да си поръчате от ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти