Имам шесто чувство за нов хладилник

Платена публикация

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

Не е нужно да имаш шесто чувство, за да знаеш, че ти трябва нов и хубав хладилник - достатъчно е да видиш как плодовете и зеленчуците в стария се спаружват само за ден и скреж плъзва навсякъде в хладилника и фризера.  

Край, заричаш се, за какво ги купувам тия малини, за какво давам пари за броколи и спанак, като до вечерта не приличат на нищо!! Отивам и си избирам нов хладилник!

На повечето от нас това им звучи познато, и няма как – всички сме израснали с хладилници, на които трябва да им настройваш температурата, да внимаваш нещо да не замръзне вътре и от време на време да къртиш огромни парчета лед от фризера.
Имаме обаче предимството да живеем във време на невиждан досега технологичен прогрес, който, освен всичко останало, ни носи и изобретения като хладилник Whirlpool с технология 6th Sense – едно истинско бижу, което да се чудиш да го гледаш с кеф или да го ползваш с кеф. А най-добре – и двете!

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

Новото попълнение на Whirlpool е нещо, което всеки би искал да притежава и в което да съхранява любимите плодове и зеленчуци – все така свежи, тъй като са поставени в специалното отделение FreshBox+.

Край на триковете, кутиите, специалните опаковъчни торбички – сега вече просто си имате отделение с контрол на влажността, което съхранява максимално свежестта на любимите ви розови домати, при това до цели 15 дни. Та това са 2 седмици!

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

Това, разбира се, далеч не е всичко, но е хубаво за начало. След това идват и по-впечатляващите функции, като технологията 6th Sense, която постоянно засича температурните вариации, предизвикани от външни причини, и бързо възстановява идеалната температура за оптимално съхранение на храната както в хладилника, така и във фризера. Да, това означава никакъв, повтаряме – никакъв скреж – нито в хладилника, нито във фризера, благодарение на системата Total No Frost. Просто една идеална температура за вашите продукти, поддържана чрез постоянна циркулация на въздуха. Хубаво, нали?

Fresh Box 0° пък е допълнително отделение, предназначена за най-деликатните храни, като риба, месо или сирена, и която поддържа температура от около 0°C. Без повече притеснения дали нещо ще се развали или пък ще замръзне!

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

Но и това не е всичко! Хаосът ще остане в миналото, защото с този хладилник имате бърз и лесен достъп до замразените храни. Специално отделение се издърпва навън, осигурявайки мащабен поглед и удобен достъп до най-често използваните храни във фризера. 

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

А за тези от вас, които искат да се почувстват още по-специални, е лимитираната серия хладилници с Flexi рафт, който пасва на вашите индивидуални потребности и ви позволява да освободите пространство за по-високите продукти или бутилки.

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

Редно е да изброим и още две неща – вадещите се рафтове, които можете да издърпате напред и да поставяте и намирате всичко супер лесно, дори и когато е в дъното на рафта. Най-накрая тази горчица ще бъде наистина на една ръка разстояние!

Подвижните балкони на вратата пък ще ви осигурят допълнителна гъвкавост, за да можете да си наредите всички продукти съобразно удобството ви.

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

На всичкото отгоре, цялата тази хладилна прелест идва и със специална промоция до края на септември, в която всеки закупен Whirlpool хладилник с технология 6th Sense може да получи безплатна 6-годишна гаранция! Единственото нещо, което трябва да направите, е да регистрирате уреда в сайта www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

И ако това все още не ви е достатъчно, за да обмислите идеята за ново Whirlpool попълнение вкъщи, нека сложим и финалния щрих – този умен хладилник идва с фантастичен, абсолютно изчистен дизайн отвътре и отвън.

Сега вече наистина нямате нужда от шесто чувство –  би трябвало много добре да знаете защо искате новия Whirlpool W Collection Total No Frost, и да го поискате още сега!

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

* Допълнителната гаранция важи след регистрация на www.dopulnitelnagaranzia.com в 30-дневен срок от датата на покупката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти