Ето как да хигиенизираме често ръцете си, без да изсушаваме и увреждаме кожата!

Платена публикация

ръце нокти маникюр
Снимка: Freepic

Добрата хигиена на ръцете започва първо със старателно измиване със сапун, но често това няма как да се случи - когато сте на път, когато спортувате или когато работите. Покрай неспиращите притеснения около повишения риск от зарази, използването на хигиенизиращи продукти с цел превенция се е превърнало в ежедневие на почти всеки човек. Безспорно, геловете са идеален вариант за хигиенизиране на ръцете без вода, но ако кожата ви се изсушава, има охлузвания и забелязвате преждевременно стареене, е добре да знаете, че вече има и крем - SILVER PRO от серията COLLAGENA Think Smart, който почиства и хидратира едновременно. Повече за продукта ще намерите ТУК. 

продукт
Снимка: Collagena

Специалистите съветват да се използват хигиенизиращи продукти за ръце с високо съдържание на алкохол, защото той разгражда малките микроорганизми. Но също така, алкохолът може да доведе до изсушаване и дори открити рани по кожата. Затова чудесен вариант за щадящо кожата хигиенизиране е SILVER PRO - хигиенен, подхранващ и хидратиращ крем за ръце. Почистващото действие на алкохола е отлично съчетано с подхранващи, хидратиращи, омекотяващи и поддържащи правилната структура на кожата съставки -  Алое Вера, Колаген COLLAGENA, Масло от Маково семе и патентована съставка Soline ®. Подпомагат възстановителните процеси на кожата, омекотяват, без да нарушават воднолипидния слой на кожата. В хигиенния крем се съдържа и колоидно сребро за още по-добра защита. Повече информация вижте ТУК

Хигиенният крем SILVER PRO COLLAGENA Think Smart е подходящ за ежедневна честа употреба. Количеството продукт, което трябва да нанесете върху едната длан, трябва да е с размерите на монета. След което трябва да бъде разнесено равномерно и добре обтрито навсякъде, докато попие. Никога не забравяйте да обтриете добре и между пръстите. Не е нужно честото хигиенизиране да доведе преждевременно остарели ръце. С  Хигиенният крем SILVER PRO COLLAGENA Think Smart имаме оптимална чистота и добра грижа за красива кожа едновременно! Можете веднага да си поръчате крема на специална цена от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти