Един забележителен 20-годишен юбилей!

Платена публикация

Един забележителен 20-годишен юбилей!
Снимка: Krassi.bg

Кичка Бодурова, Мими Иванова и Развигор Попов са главни действащи лица във видеото на майонеза „Краси”. Клипът е заснет съвсем скоро, на 15 октомври, в къщата на Кичка Бодурова. 

Популярната певица сподели, че отваря дома си за снимките с огромна благодарност, защото екипът на майонеза „Краси” през годините е заставал винаги зад нейните изяви на родна земя.

Концертите през 2010 и 2014 г. в зала 1 на НДК, както и биографията „Това съм аз” са реализирани с подкрепата на „Краси”.

Кичка отбеляза, че готви винаги с удоволствие и често приготвя специалитети с майонеза. Дори в САЩ успява да си набави без проблем майонеза „Краси” от магазина за български продукти, в който тя винаги присъства, защото нашите сънародници макар и далеч от родината, обичат да си спомнят за нея с качествените родни продукти.

Кичка Бодурова често посреща в дома си музикалното семейство Мими Иванова и Развигор Попов, с които са приятели от години и споделят хубави моменти заедно.

Не е тайна в музикалните среди, че и двете с Мими Иванова са домакини, които държат на добрата кухня и са взискателни към храната, която подбират за себе си.

Затова и без колебание се доверяват на майонеза „Краси”, която се приготвя с качествено рафинирано слънчогледово олио, богато на лецитин и витамин Е. Важно е, че в мазнината на слънчогледовите семки преобладават ненаситени мастни киселини, които са много важни за метаболизма и основните жизнени функции.

Тези факти са от изключително значение, за да могат дамите без притеснения да похапват специалитети с майонеза „Краси”, която през годините не направи компромис със съставките и качеството си, затова и остава предпочитана и любима за българския потребител.

Видеото показва реална житейска ситуация, в която Кичка Бодурова посреща гости в дома си, приготвила им е кулинарни изкушения, а Мими Иванова и Развигор Попов са нейни гости.

Режисьор на продукцията е Станислав Терзиев, неговата тв кариера започва със студентска програма „Ку-ку”, работи с Бригита Чолакова през 1995 г. Терзиев режисира първото издание на „Сървайвър” и на МелоТв Мания, част е и от екипа на Конкурса Евровизия, на предадването „Всяка неделя” с Кеворк Кеворкян, реалити формата „Размяна на съпруги” и др. През тази година печели награда и от Московския фестивал за документално кино.

“Пет дубъла бяха необходими за заснемането на сцената, в която Развигор Попов краде от майонезата за руска салата и парти-хапки с познатата репликата „Ауууу от глад умирам“ от песента за вълкът и седемте козлета”, разказва режисьорът Станислав Терзиев.  

„Гладният вълк“ успял да изяде две пакетчета майонеза по време на снимките.

Сред останалите участници в клипа, които гостуват в къщата на Кичка и вдигат наздравица със звездните домакини, са носителката на титлата Мис „Планет“ Мина Попова, националният състезател по лека атлетика Петър Кременски и футболистът Момичл Маринов.

Очаквайте скоро премиерата на тв клипа на Майонеза „Краси”!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти