Един обикновен ден на една супержена

Платена публикация

"Ariel" - изборът на Ива Дойчинова
Снимка: Ariel, Indesit

Обичам съботните сутрини. Винаги е хубаво да се събудиш и да знаеш, че ще прекараш чудесен ден с любимите си хора. Ставам и след един бърз душ отивам да купя пресен портокалов сок и кроасани за закуска. Мъжът ми и малкият все още спят, разбира се, но днес няма да ги будя рано. Нека си почиват, а аз през това време ще приготвя всичко.

През нощта съм пуснала пералнята и изваждам прането, което ухае невероятно свежо. Простирам и сядам да закусвам с любимите ми мъже. Докато съпругът ми все още се наслаждава на кафето си, а малкият вече е погълнат от игрите си, аз започвам да приготвям обяда. Ще направя и вкусен плодов десерт, за да ги изненадам.

Следобед ще се разходим всички заедно в парка – дори може да се срещнем с наши приятели, за да могат децата ни да се позабавляват заедно. Преди това обаче ще трябва да разтребя и почистя – играчките на Калоян са навсякъде, а аз държа домът ни да бъде уютен и подреден. В това време ще пратя Виктор да напазарува за седмицата – всеки със задачите си.

Снимка: Ariel, Indesit

Вече сме в парка. Децата са толкова нетърпеливи да се видят, че веднага щом се срещат, хукват към катерушките. Докато те тичат на воля, ние ще пием по нещо и ще си поговорим на спокойствие. Веднага след това ще заведа Калоян на тренировка, а докато го чакам да свърши, ще отскоча до салона за красота. Не си позволявам да правя компромиси с външния си вид – винаги трябва да изглеждам перфектно. Това се отнася до всичко около мен – дом, дрехи, храна, кариера – всичко трябва да бъде идеално. Още отсега знам, че след тренировката навсякъде по дрехите на малкия ще има следи от калното футболно игрище, но изобщо не се притеснявам – знам, че имам сигурни партньори, на които мога да разчитам.

След вечерята оставям Виктор и Калоян да се забавляват "по мъжки", а през това време аз се захващам с приготовленията за понеделник. Трябва да приготвя дрехите и раницата за училище на малкия, да изгладя ризата на Виктор и след това набързо да прегледам доклада си за работа. Налага се да пусна още веднъж пералня, за да почистя екипа за тренировка на Калоян. Нямам време за дългата програма, затова ще пусна дрехите на кратката.

Знам, че дори на 30С с "Ariel" и "Indesit" ще получа безупречни резултати. Така даже ще спестя малко време, което да прекарам в разговори по телефона с приятелките си.

Харесва ми да се грижа за всичко и всички, особено когато виждам признателност в очите на любимите хора. Понякога се чудя откъде намирам сили и желание за всичко това... Някои казват, че съм супержена. Може би са прави... Като се замисля, всички жени около мен всъщност са супержени – майка ми, приятелките ми, колежките от офиса... Ако и ти познаваш жени с подобни суперсили, сега имаш възможност да им се отблагодариш за всички усилия, които ежедневно полагат.

Посети страницата на "Ariel" във "Фейсбук", номинирай избраната супержена и тя може да спечели страхотна изненада от "Ariel" и "Indesit". Ти също можеш да участваш, включи се!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти