Детоксикацията ни прави по-красиви!

Платена публикация

Детоксикацията ни прави по-красиви!
Снимка: netinfo

Признаваме си, обичаме да издаваме тайни, да разкриваме очевидните истини, които иначе никой друг не забелязва, да бъдем вашето гуру в света на красотата! Това ни е страст и призвание. А вярвате или не, повечето хора не виждат неоспоримите beauty ползи от една детоксикираща програма.

Детоксът се свързва основно със здравни ползи, но не са ли красивата коса, свежата кожа и добрата форма признаци едновременно на здраве и красота?!

Да, изчистването на токсините от организма има благотворно влияние върху всички системи и органи, но видимото му проявление се забелязва именно с … разкрасяването ни!

Трябва да отбележим обаче, че детокс продуктите няма да ни трансформират, а по-скоро ще ни усъвършенстват! Спазването на детокс хранителен режим ще подобри здравето, виталността ни и цялостното ни излъчване!

Защо? Ето малка наука!

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и една от основните му функции е „елиминацията“. Когато в организма ни се натрупат повече токсини, обикновено кожата ни реагира първа. Черни точки, разширени пори, тъмни кръгове около очите и пр., и пр. са все начини на кожата да ни „отърве“ от всичко вредно натрупало се в тялото ни. Детоксикацията, разбира се, няма да „излекува“ тези симптоми, но преминаването към прочистващ хранителен режим със сигурно ще се отрази добре на вида ѝ.

Но не спираме до тук… Една детокс диета, освен всичко друго, би ни направила и по-стройни. Приемът на свежи плодове и зеленчуци, сурови ядки, повече вода са все съвети, които диетолозите ни дават, когато искаме да се отървем от излишните килограми, пропускайки „скромния“ факт, че по този начин на първо място детоксираме тялото си, а след това го правим по-слабо! ;)

И на последно място, но не по-важност разбира се, детоксикацията подобрява състоянието на косата ни.

Знаете ли, че всъщност, в момента, в който вече „виждате“ косата си, тя вече се смята за мъртва, тъй като растежната фаза се проявява в космения фоликул? Ето защо е важно да поддържате пълноценното функциониране на тялото си, чрез детоксикация. Когато изхвърлите всичко излишно от тялото си, ще забележите и разлика във вашата коса. В много случаи разликата е очевидна, гривата става по-блестяща и по-мека.

В общи линии имаме 3 от 3: по-свежа кожа, по-красива коса, по-стройна фигура и всичко това, благодарение на детоксикацията и желанието ни да бъдем по-красиви. Какво, обаче, трябва да включим в менюто си. Аспержите, джинджифилът, зеленият чай и копривата са известни от векове с това, че подпомагат естествените, обменни и пречистващи процеси в организма. Не сме сигурни дали смути от четирите продукта ще е извънредно вкусно, но пък винаги можете да си ги набавите под формата на една капсула на ден, съдържаща екстракти от тях в доста високи концентрации. Не забравяйте също така и необходимата доза витамини, които допълнително да укрепнат организма ви и да ви дадат енергия през пролетния сезон.

И шшшт, това е нашата малка beauty тайна, споделете я само с най-доверените си приятелки! ;)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти