23 причини да направим добро още днес

Платена публикация

Raiffeisenbank
Снимка: Raiffeisenbank

Всеки ден е подходящ да направим нещо добро. Защото нуждаещите се от подкрепа са тук около нас през цялото време. Макар да ни се струва сложно и трудно, истината е, че доброто дело не изисква много. Единственото, което ни е нужно, е желанието помогнем. Понякога подкрепата се крие в това да предложим приятелско рамо. Понякога хората имат нужда просто някой да ги изслуша или да прекара пълноценно време с тях, за да възвърнат вярата си, че могат да продължат. Помощта има много проявления, а начините да я окажем са все по-достъпни, благодарение на утвърдените дарителски кампании.

Ако все още се колебаете дали и как да помогнете, ние ви даваме поне 23 причини да го направите още сега. Всяка от тях се крие в един от 23-те проекта, включени в благотворителната инициатива на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“, с които можете да се запознаете тук. Зад каузите стоят стотици истории, които могат да станат по-добри още в следващите няколко месеца, ако получат необходимата подкрепа. Модерната апаратура, която ще бъде закупена за някои от най-големите болници в страната, ще спаси човешки животи, ще помогне на български деца да живеят пълноценно, а на техните родители да не търсят лечение в чужбина. Стотици възрастни ще получат сигурност и помощ за по-достойни старини. Ще бъдат подкрепени семейства, които ще продължат напред по-силни, по-можещи и по-обичащи се. Деца ще получат по-добър шанс за образование и развитие. Ще бъдат съхранени традиции и обичаи. Ще се положат усилия за опазване на горите и пчелите, без които съществуването на хората би било много трудно.

Raiffeisenbank
Снимка: Raiffeisenbank

Добрите каузи сплотяват хората и се превръщат в значими битки за цели общности. А когато много хора се борят заедно, промените се случват по-лесно. Приятно е да знаем, че не сме сами и около нас има хора, с които заедно помагаме на историите да стават по-добри.

Традиционната благотворителна инициатива на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“ е отворена за всеки, който иска да бъде съпричастен с 23-те каузи. Дарения могат да се направят лесно и удобно чрез платформата izberi.rbb.bg. „Избери, за да помогнеш“ се провежда за 11-а поредна година, като от 2009 г. досега е помогнала с близо 3 млн. лв. за реализирането на 257 здравни, социални, културни и екологични проекти.

Raiffeisenbank
Снимка: Raiffeisenbank

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти