Ново начало, финансов успех или равносметка: числото на вашата лична година разкрива на кой етап от живота сте

От векове насам нумерологията изследва мистичните връзки между числа, букви и житейски модели. Както при повечето методи за гадаене, нумерологията е инструмент, който се използва за получаване на по-задълбочени познания за себе си, другите и как се отнасяме към света като цяло.

Днес ви предлагаме да разберете кое е числото на вашата лична година с едно изчисление, което можете да прилагате за всяка година в живота си. То разкрива какво ви очаква според датата на раждане и енергията на съответната година, закодирана в числата.

Според нумерологията всички преминаваме през 9-годишен цикъл на личностно развитие и израстване. Като разберете кое е числото на вашата лична година, ще знаете пред какви предизвикателства може да се изправите, какви уроци ще трябва да научите и кои ще бъдат най-успешните начинания, с които да се захванете точно в този период.

Как да използвате правилото 90/90/1 за постигане на успех през 2024

За нумерологичното изчисление е важно да използвате вашата рождена дата (без година), както и цифрите на годината, която ви интересува. Да кажем, че сте родени на 16.04 и искате да разберете кое е вашето число за 2024 г. Формулата ви ще изглежда така:

1 + 6 + 4 + 2 + 0 + 2 + 4 = 19 > 1 + 9 = 10 (редуцираме до едноцифрено число и получаваме числото на вашата лична година 1)

Ето и още един пример за родените например на 23.08 (без значение от годината) и годината 2024 г.

2 + 3 + 8 + 2 + 2 + 4 = 21 (редуцираме до едноцифрено число и получаваме числото на вашата лична година 3)

Важното е в изчислението да включите само деня и месеца си на раждане, както и настоящата година, след което да получите число от 1 до 9.

След като вече сте направили изчислението, вече знаете къде точно се намирате в своя личен 9-годишен цикъл. А сега е време да разберете какво разкрива числото на вашата лична година за вашите успехи, късмет и потенциални опасности през следващите 12 месеца:

На кой етап от живота си сте според числото на вашата лична година

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти