Астро прогноза за седмицата: не се раздавайте напразно и се пазете от конфликти

Ден след като посрещнахме Новолунието в Риби в неделя, започнахме седмицата под влиянието на емоциите и блясъка от Оскарите. Е, ние няма да пропуснем да ви разкрием какво да очаквате от следващите дни според специалната астро прогноза на Вихра в „На кафе“.

От 25 март започва коридорът на затъмненията, който ще продължи до 8 април, отбелязва тя. Този период няма да бъде подходящ за стартиране на нищо ново.

Нещо повече – на 2 април Меркурий ще стане ретрограден до 15-и, което допълнително може да ви обърка, ако планирате нови начинания. Затова най-добре е да стартирате каквото трябва в периода до 25 март.

Вчера Венера премина в знака на Рибите, където ще остане до 5 април. Това ще засили още повече енергията на този воден знак след Новолунието.

астрология
Снимка: iStock

Венера в Риби ни прави особено чувствителни, обичащи и обгрижващи. Внимавайте, защото Рибите се свързват със саможертвата и е възможно да останете разочаровани, след като сте се раздавали за околните, но не сте получили същото в замяна.

Периодът на престой на Венера в Риби е особено благоприятен за всички хора на изкуството, посочва Вихра.

Днес сме заредени с енергия и желание за действие, затова се възползвайте от това до следобеда, когато Луната ще бъде без курс.

В сряда може да се почувствате малко по-лениви и желаещи да си угаждате, защото Луната ще бъде в ценителя на удоволствието Телец. Внимавайте обаче с храната, както и с покупките и харчовете, защото Луната прави един напрегнат аспект с Юпитер.

Ако сте пропуснали да прочетете специалния седмичен хороскоп на Edna.bg, разберете какво ви очаква според зодията тук:

Седмичен хороскоп за 1 - 7 април

Четвъртък носи известно напрежение заради съвпада на Луната с Уран. Бъдете по-нестандартни в решенията си. В следобедните часове пък Луната прави напрегнат аспект с Марс, което може да ви направи раздразнителни, както и е възможно да попадате на хора, които ще ви напрегнат. Пазете се от конфликтни ситуации.

Съботата най-добре посветете на семейството си, както и на близки, с които се виждате по-рядко.

В неделя следобед очаквайте леко напрегнат аспект на Слънцето с Нептун, който ще продължи и в началото на следващата седмица.

Бъдете особено внимателни, защото енергията на Слънцето и Нептун често ни кара да не виждаме нещата ясно и да станем жертва на собствените си заблуди. Поставете ясно граници между себе си и хората, особено такива, които може да се опитат да навлязат в личното ви пространство.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти