Астро прогноза за седмицата: всяко взето решение може да промени живота ви

Започнахме седмицата с лунното затъмнение, при което южният кармичен възел бе в съвпад с пълнолунието във Везни. Затова и всички, които имат лични планети в този знак в наталната си карта, може да очакват значими събития в личен и професионален план.

► ,,Червеева Луна”: Пълнолунието днес ще събуди тъмната ни страна

Всъщност вчера навлязохме във важен период за всички – това е коридорът на затъмненията, който ще продължи до слънчевото затъмнение на 8 април, обясни Вихра в предаването „На кафе“.

В този период имайте предвид, че много от нещата, които се случват, няма да са под ваша власт. Затова наблюдавайте различните ситуации, които не са под вашия контрол, и не инициирайте нищо ново, предупреждава още тя. Ако все пак имате големи планове, по-добре е да развиете нещо вече започнато, отколкото да се захващате със съвсем нови начинания.

Всяко решение и стъпка, предприети сега, ще оставят трайна следа във времето.

Тъй като затъмнението вчера се случи в знака на Везните с управител Венера, може да очаквате значими събития в сферата на личните взаимоотношения. Много вероятно е в живота ви да се появи важен човек, който ще остави незаличима следа в интимния живот или кариерата ви.

Седмичен хороскоп за 25 - 31 март

В сряда Луната влиза в Скорпион, което винаги ни прави по-чувствителни. Внимавайте с какви хора се обграждате, защото в тези дни сме склонни да попиваме емоциите на околните.

В четвъртък ни очаква хармоничен аспект между Венера и Уран, с което желанието за свобода и разрушаване на статуквото стават силни. Възможно е фокусът ви да е върху романтичните отношения, но Уран рядко дава стабилност, затова не започвайте нова връзка. Най-много вълнения очакват представителите на зодиите Телец, Риби, Козирог и Рак.

Петък идва с повече спокойствие и хармония, защото вече ще сме се отделили достатъчно от енергията на пълнолунието. Луната прави приятни аспекти с Венера и Нептун, което ще балансира отношенията. Вечерта се отдайте на релаксиращи и зареждащи занимания.

В събота Луната влиза в Стрелец, което ще ви изпълни с желание да пътувате и опознавате нови места. Ето защо ние ще ви предложим 5 тайнствени места в България, които са идеални са уикенд бягство от шума на града:

5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024

Освен това Луната прави напрегнат аспект с Марс, затова се пазете от моменти на нетърпение и дори агресия. Особено внимателни трябва да бъдат подвижните знаци – Близнаци, Дева, Риби и Стрелец.

Неделя носи оптимизъм и спокойствие, като денят отново е много подходящ за пътувания и време с близките ви хора.

Пълната астро прогноза на Вихра и какво очаква всяка зодия до края на седмицата, чуйте във видеото горе.

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти