Скутър Браун: Защо големите звезди напускат мениджъра си?

Скутър Браун, известният музикален мениджър зад някои от най-големите имена в индустрията, включително Джъстин Бийбър, Ариана Гранде и Деми Ловато, наскоро се изправи пред вълна от напускания от своя списък. Този неочакван обрат на събитията накара мнозина да се чудят за бъдещето на кариерата на Браун и въздействието, което ще има върху артистите, които той представлява.

скутър браун
Снимка: Getty Images

Като мозък зад SB Projects, Braun е допринесъл за оформянето на кариерите на много артисти и им е помогнал да постигнат глобален успех. От откриването на Джъстин Бийбър в YouTube до извеждането му до международна звезда, Браун има доказан опит в превръщането на непознати таланти в известни имена. През последните месеци обаче няколко високопоставени артисти избраха да се разделят с Браун, посочвайки различни причини за решенията си.

Напускащите включват изпълнители като Ариана Гранде, Деми Ловато и Джей Балвин, наред с други, оставяйки фенове и хора от индустрията шокирани и спекулирайки за бъдещето на управляващата компания на Браун.

Въпреки неуспехите, Браун остава фокусиран върху страстта си към музиката и ангажимента си към останалите си клиенти. В изявление, адресирано до публиката, Браун изрази своята благодарност за артистите, с които е работил, и отдадеността си да подкрепя техните кариери, дори когато преследват нови възможности извън SB Projects.

„Невероятно се гордея с артистите, с които имах привилегията да работя, и успеха, който постигнахме заедно“, каза Браун. „Въпреки че винаги е трудно да видиш артистите да продължават напред, аз съм благодарен за времето, което споделихме, и спомените, които създадохме. Моят фокус сега е върху подкрепата на артистите, които продължават да ми поверяват кариерата си, и да им помагам да достигнат нови висоти ."

Феновете на Браун и неговия списък от артисти се обединяват зад него, показвайки своята подкрепа и насърчение в това предизвикателно време. Мнозина се надяват, че Браун ще продължи да открива и подхранва нови таланти, както го е правил успешно в миналото. Докато Браун преминава през този период на преход, едно нещо е ясно – неговата страст към музиката и отдадеността му към артистите му остават непоколебими. С доказания си опит и подкрепата на своята лоялна фенбаза, Браун със сигурност ще продължи да оказва значително влияние в музикалната индустрия за години напред.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол