Три визии, които ще доминират тази есен

Трите грации - красиви скули, наситени устни и максимално естествени коси
Снимка: allure.com

Повярвайте ни, че ако зависеше от нас – лятото щеше да продължава 365 дни в годината, но за съжаление нямаме такива свръхестествени сили, които да повлияят толкова генерално на сезонния климат по нашите географски ширини.

Едно обаче е сигурно - не ни трябват магически способности, за да ви уведомим още сега какви ще са модните предпочитания за настоящия септември, октомври и ноември по отношение на грима и прическата.

Скули за съблазън
Правилно подчертаните скули са задължителен акцент за есенното тримесечие. Използвайте широка четка, за да нанесете подходящ за тона на кожата ви руж или го заменете с малко червило в горната част на бузите, което ще разнесете най-добре с триъгълна гъба за фон дьо тен.

Страстта е изписана на устните ви
Без съмнение потъмнените устни ще са предпочитани и този сезон. Така че тъмната череша е точният избор за цвят на вашето червило. Добавете спирала и романтичната ви осанка ще се появи тутакси.

Свободни коси
Оставете силната фиксация с лак настрана, защото ни очакват свободни, младежки и максимално естествени коси през следващите 90 дни. Дали прическата ще е разделена на път, прибрана в небрежен кок или пусната, зависи от вас, но се старайте да подбирате по-натурални тонове бои и не забравяйте подхранващите маски, за да си личи отдалеч, че косата ви блика от живот и еуфория.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент