Спечелете бляскаво и неповторимо бижу

Част от бижутата и аксесоарите, намерили място в колекцията на Анна Дело Русо за "Ейч енд Ем" (H&M), която ще е на българския пазар от 4 октомври в магазина на марката в "Сердика Център" в София
Снимка: H&M

За нашите редовни читателки не е тайна, че този сезон бе избран за лансирането на една от най-очакваните и пищни колекции в модния репертоар на "Ейч енд Ем" (H&M).

Ако още не сте се досетили какво имаме предвид, бързо ви даваме жокер, че на 4 октомври в магазина на "Ейч енд Ем" в столичния "Сердика Център" с цялото си великолепие и ефектност пристига колекцията на италианката Анна Дело Русо (директор "Мода" и творчески консултант в японското издание на "Вог" ("Vogue Japan"), която е съвместно разработена с популярния шведски бранд.

Вече е създадена и страница във "Фейсбук", където може да се информирате за всичко ново около старта на продажбата на споменатата линия в България.

В нея преобладават обемни бижута и слънчеви очила, окъпани в злато, кристали и тюркоаз, разкошни чизми и златисти боти, които ще откроят и най-скучната есенна визия, а също и лимитирана серия чанти и богато орнаментирани пътнически куфари.

"Обсебена съм от аксесоарите, защото те подчертават индивидуалността и виталността на човека, който ги носи", споделя Русо, която прави първите си професионални стъпки преди повече от 20 години в италианския "Вог" ("Vogue Italia"), където заема длъжността моден рeдактор за период от 12 години.

Никога няма да видите 50-годишната Анна Дело Русо, облечена в нещо традиционно, а това че е законодател в провокативния и чупещ рамкираността стил – я прави абсолютна модна икона с цял куп последователи в различни краища по света.

Малко са хората с 4000 чифта обувки в гардероба си и отделен апартамент, който се използва само и единствено за съхранение на дрехи, но точно Анна е една от тези "пазителки на модата", както обича да оприличава себе си тя.

Нямаше как след казаното дотук да не пренесем частица от нейния бляскав живот и във всекидневието на три от вас, които ще могат да спечелят по един аксесоар или бижу от показаните четири модела (на снимките по-долу), включени в колекцията на Анна Дело Русо за "Ейч енд Ем".

Условията са както винаги лесни и неотнемащи време.

1. Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, кликнете TУК и я направете за по-малко от минута.
2. Отговорете на въпроса: "На коя дата бе открит първият магазин на "Eйч енд Ем" (H&M) в България?"
3. Изпратете писмо, озаглавено "Игра", на имейл edna@netinfocompany.bg с отговора си, вашите три имена, възраст (над 18 г.) и телефон за обратна връзка.

Периодът на играта е 27.09 - 02.10.2012 г. (23:59 ч.).

* Ако сте се регистрирали в сайта ни, отговорили сте правилно на въпроса, написали сте трите си имена, години и телефон - имате шанс да спечелите едно изключително модно творение от колекцията на Анна Дело Русо за "Ейч енд Ем"!

Победителите ще бъдат обявени в нашия сайт и страницата ни във "Фейсбук" на 03.10.2012 г.

Успех на всяка Edna от вас!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти