Синята коса

Кати Пери се влюби в синята си коса
Снимка: Getty/Guliver

Синьото определено е необичаен цвят за коса, освен ако не сте достолепна възрастна дама, която се опитва неумело да тонира белите си коси.

Всички сме виждали по улицата да се разхождат баби с откровено сини къдрици и това се приема за нормално.

Но когато някоя тийнейджърка пожелае да сложи сини кичури в косите си, родителите и същите тези баби клатят неодобрително глава.

От няколко месеца насам, обаче, на синята коса се гледа с различно око. Голяма заслуга за това имат Кати Пери, Ники Минаж и Лейди Гага, които смело експериментират с косите си.

Бившата съпруга на Ръсел Бранд от няколко месеца се подвизава с крещящо синя коса и явно много се радва на нестандартния си вид.

Освен нея, още куп знаменитости експериментираха с небесния цвят. Още през 2009 година Ейдриан Броуди се появи със сини кичури.

 

Певицата Келис е известна с любовта си към ярките цветове, които присъстват по дрехите и в косите й.

 

Джулиет Луис, също като Кати Пери, се престраши да боядиса цялата си коса в синьо, пък било то и доста по-тъмно. Актрисата не се задържа дълго с този цвят и реши да се завърне към по-естествените нюанси.

 

Певците Адам Ламбърт, Селена Гомез и Джеси Джей също са минали през сините кичури и могат да се похвалят, че са дали своя принос към модната тенденция.

В заключение на всичко може да се каже, че няма ограничения в модата и всеки един цвят може да намери своето приложение в гардероба или в прическата ви, стига да ви харесва и да сте достатъчно смели да го носите.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти