Създадено за FARO

Подарък от мен за … мен – нов цвят на косата. Кои са най-желаните цветове този сезон?

Подарък от мен за … мен – нов цвят на косата. Кои са най-желаните цветове този сезон?
Снимка: iStock/Getty Images

Ако трябва да обобщим мотото в красотата на 2020 година, то би било „красота вкъщи“. Наложи се да изградим салон за красота в уютния си дом, за да може да се чувстваме и изглеждаме добре, без да се налага да излизаме често.

Всяка дама знае, че новата прическа може да направи чудеса с настроението. Това важи както за формата, така и за цвета. И ако вътрешно в себе си имате нужда от един голям „рестарт“, то натиснете бутона сега с нашите идеи.

За една жена винаги е важно самата тя да се обича и да се чувства добре в кожата си. Отделете малко време за себе си и си направете домашна маска за коса, потърсете някое видео за интересни прически, докато се наслаждавате на чаша топъл чай вкъщи. А ако искате да промените цвета на косата си за предстоящите празници и всички да ви се възхищават, ето и нашите предложения от FARO, които може да откриете в любимата си дрогерия Lilly.

Боята е дълготрайна и интензивна като напълно покрива белите коси. Освен това, тя отговаря на съвременните тенденции в козметиката – а именно всеки продукт да е съчетан с грижа. Гамата на FARO е обогатена с маслиново, авокадово и бадемово масло, които подхранват в дълбочина и се грижат за косата.

Боя за коса 4.56 Beaujolais от FARO

а
Снимка: Lilly Drogerie

Ако виното е сред любимите ви празнични напитки, искате да сте в тон с Коледа и винаги сте си мечтали да се видите като червенокоска, то вашата боя е 4.56 Beaujolais от FARO. Червеното е изключително модерен и дързък цвят, който дава увереност и ви помага да покорявате върхове. Осмелете се тази Коледа!

Боя за коса 7.23 Caramel от FARO

2
Снимка: Lilly Drogerie

Ако желаете да придадете дълбочина и да освежите косата си, то карамелът е вашият цвят. Топлите нюанси на 7.23 Caramel от FARO са нежни и ненатрапчиви, особено ако искате да добавите екстра карамел към празника си.

Боя за коса 5.34 Chocolate brown

3
Снимка: Lilly Drogerie

Ако пък сте почитателки на горещия шоколад и искате наситен цвят и лъскава коса, изберете 5.34 Chocolate brown от FARO. Интензитетът и екстра подхранването, които дава тази боя, ще внесе празнично освежаване на косата и ще подчертае широката ви усмивка.

Боя за коса 12.1 Smokey light blonde

4
Снимка: Lilly Drogerie

А за вас, скъпи почитателки на русото - 12.1 Smokey light blonde от FARO ще е верният ви помощник тези празници. През последните 2 години все повече дами избраха да заложат на русия цвят – той носи невинност, а и оптически подмладява. Освен това си подхожда с ярко червило и коледни блясъци.

Независимо кой е вашият цвят, ако сте решили да правите промяна с косата, сега е най-добрият момент – така ще започнете новата година на чисто и с нова визия, а и сме убедени, че отскачайки до Lilly Drogerie ще откриете и някое друго козметично съкровище,  което фигурира в списъка ви с желание към Дядо Коледа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти