Ние сме на всеки километър

Групово пазаруване
Снимка: Thinkstock

Покрай постоянния прилив на нови технологични чудеса, връзката ни с интернет е винаги с нас, което води до постоянното ни изкушение да пазаруваме онлайн, става ясно от ново международно проучване.

Разбира се, най-активни в това начинание са жените, като новите данни показват, че повечето от тях пазаруват, дори когато са във фитнеса или на работна среща, а някои от запитаните признали, че изобщо не се притесняват да си поръчат даден артикул от интернет по време на сватбата на техен близък.

Благодарение на бума на таблети и смартфони, хората могат да сърфират във виртуалната мрежа, където и когато си поискат, което обяснява и защо онлайн пазаруването става все по-популярна тенденция, разкриват експертите.

В изследването са участвали 1000 представителки на нежния пол, като 37% коментират, че редовно купуват артикули от интернет, докато са в леглото, а горе-долу същият е и процентът на дамите, използващи офиса за онлайн покупки.

Близо 25% от интервюираните пък разказват, че почти винаги влизат в социалните мрежи, за да получат одобрение на избраната от тях стока и от своите приятели.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент