Нестандартни идеи за летен грим: Кафявото е новото черно!

Нестандартни идеи за летен грим: Кафявото е новото черно!
Снимка: iStock

Обзалагамe се, че имате поне една класическа черна писалка за очна линия на рафта ви с гримове. Независимо дали я използвате ежедневно (и сте станали майстори на съвършената катранена опашка над клепача), или опирате до нея (или поне правите опит) само за специални поводи, днес имаме предложение, коетото ще внесе нетрадиционен натурален щрих към лятната ви визия.

Кафявата очна линия превъзхожда обикновената по редица причини - стои по-естествено, изключително подходящ избор е за дневен грим, поради мекия нюанс не е необходимо да се притеснявате, че сте прекалили с дебелината на формата ѝ. Тя придава повече дълбочина на погледа (колкото и парадоксално да звучи това) и не кара миглите да се сливат с формата ѝ.

Разгледахме снимки на жени от цял свят, които са експериментирали успешно с кафявата писалка. Тук споделяме с вас нашия личен фаворит, който смело експериментира с нюансите (напомняме, че жълтото е един от най-актуалните цветове за сезона) и се отличава с прецизност и естетика:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yellow & brown eyeliner 💛 _______________________ #nyxcosmetics #browneyeliner #yellowmakeup #makeupgirl #nyxpalette

A post shared by ElleMakeup (@_elle.makeup) on

Вижте в нашата галерия как различни вдъхновяващи жени в социалните мрежи развихрят въображението си. Ще се влюбите в техните креативни интерпретации!  

Към галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти