Най-безумните трикове за красота на звездите

Ако някой си мисли, че стряскащата зелена домашна маска от авокадо е най-смешното и извратено нещо на света, нека помисли пак. Вампирски лифтинг, крем от плацента, маска от птичи фекалии – едни от най-големите звезди в света не си поплюват стане ли дума за разкрасителни процедури. А кои са най-извратените, вижте в новото видео на Natali’s beauty.

KKW и вампирският лифтинг

Трикът за разкрасяване на Ким Кардашиян напомня повече на сцена от филм на ужасите, отколкото на стандартна бюти процедура. Става дума за една доста болезнена и не много лицеприятна процедура - вампирски лифтинг, с който да подмлади кожата си. При нея се взима от собствената кръв на клиента, премахват се тромбоцитите и въпросната субстанция се инжектира в лицето. Обещанието на козметиците е да се сдобием с красива, сияйна и млада кожа. Въпросът обаче е на каква цена.

Снимка: netinfo

Джоли и миризмата на риба

Вечната красавица Анджелина Джоли пък се е спряла на интересен метод за освежаване кожата по цялото тяло. Тя маже големи участъци с разбит хайвер. Представяме си аромата след тази СПА процедура, нали?

Снимка: netinfo

Деми Мур и пиявиците

Звездата Деми Мур е всепризната с чудатите си подходи, стане ли дума за поддръжка на красота. Преди време разказваше в телевизионни шоута и интервюта как мие косата си само със специална минерална вода, на което се дължи плътността и блясъка на гривата си. Но последният избор е доста странен. Тя разчита на пиявици да изсмукват кръв от лицето й, с което се твърди, че се премахват токсините под кожата.

Снимка: netinfo

Виктория Бекъм и птичите фекалии

Трябва да си призная, че доста се изненадах какво прави Виктория Бекъм, за да изсветлява кожата си и да я прочисти от пъпчици. Става дума за специална японска процедура, в която участват дехидратирани птичи фекалии... Мдам... Интересно ми е вие бихте ли го направили?

Снимка: netinfo

Гуинет Полтроу и пчелите

Честно казано това нямаше да го повярвам, ако самата Гуинет Полтроу не беше казала пред Ню Йорк Таймс, че дължи красотата на кожата си, благодарение на ужилвания от пчели. Процедурата се оказва стара, колкото света, но мен лично ме притесняват 2 неща – едното е болката, а другото – ами това си е направо геноцид на един от най-важните за планетата видове, а именно пчелите.

Снимка: netinfo

Алесандра Амброзио и горенето на коса

Ангелът на Victoria’s Secret има необичаен метод на поддържане на косата си, а именно подстригване чрез горене. Бразилската процедура се нарича Велатерапия.

Снимка: netinfo

Джей Ло и плацентата

Красивата латино дива не пие, не пуши, наспива се добре, яде умерено и избягва вредния ефект на слънчевите лъчи, ползвайки защитни кремове. За да бъде кожата й свежа и гладка, звездата ползва кремове, базирани на плацента и ретиноиди, приготвени специално за нея от дерматолога й.

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти