Модното отмъщение на Скарлет Йохансон, Гуинет Полтроу и още най-добре облечени през седмицата

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Последното грандиозно събитие, заслужило червен килим (или в случая - лилав), беше премиерата на „Отмъстителите: Краят“ в понеделник вечер. Сред цветовете преобладаваше черно, което помогна на Скарлет Йохансон да изпъкне в сребриста рокля Atelier Versace.

червен килим
Снимка: Getty

Друг елемент от визията ѝ, който почитателите на „Отмъстителите“ ще оценят, е бижуто върху ръката ѝ. То включва камъни в цветовете на тези, които злодеят Танос събира, за да осъществи плановете си за света.

червен килим
Снимка: Getty

Подобно бижу носеше и актрисата Бри Ларсън, която се появи с рокля Celine, с V-образно деколте и цепка, в нежен люляков нюанс.

червен килим
Снимка: Getty

червен килим
Снимка: Getty

Вижте кои са останалите най-добре облечени актриси на премиерата на „Отмъстителите: Краят“  ТУК >>>

Черният гащеризон на Дейзи Ридли от събитието на „Междузвездни войни“ в Чикаго е друг фаворит от изминалата седмица. Дрехата е от есенната колекция на Monse за 2019 г. и комбинира асиметрични силуети, свързани с копче.

Семплата долна част е завършена с боти Christian Louboutin – на пръв поглед изглеждат украсени с животински принт, но всъщност са бродирани.

Един от най-лъчезарните модели – Карли Клос, изглеждаше зашеметяващо в червена рокля Olivier Theyskens за модно събитие в Лос Анджелис. Дължината на дрехата и изрязаните части подчертаваха едновременно високата фигура на Клос и женствения ѝ силует.

червен килим
Снимка: Getty

Костюмът се превърна в хит за официални събития през последните месеци, но друга „мъжка“ тенденция, която стои добре и на жените, е смокингът.

червен килим
Снимка: Getty

Актрисата Кери Ръсел демонстрира своята версия, която включва папийонка, бяла риза Celine, черни панталони Tom Ford и сандали Gucci. Комбинирайте с опушен грим за по-драматичен ефект.

Вижте ТУК останалите най-добре облечени знаменитости от последните дни >>>

Сред гостите на изложба на Chanel в Китай бяха Кийра Найтли и Джулиан Муур, които изглеждаха романтично в дрехи на марката.

Вижте ТУК останалите най-добре облечени знаменитости от последните дни >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти