Кой печели фотоепилатор Philips Lumea

Кой печели фотоепилатор Philips Lumea
Снимка: Philips

През последните няколко седмици се опитахме да ви покажем, че си заслужава да преследваме мечтите си, защото те се сбъдват. Вдъхновената от Philips Lumea рубрика в Edna.bg допринесе значително за тази кауза, давайки възможност на 5 прекрасни дами да споделят с всички нас защо точно Philips Lumea е тяхното решение за изключително гладка и нежна кожа. Именно безупречната кожа без нежелано окосмяване се оказа един от основните фактори за високото им самочувствие и увереност.

Боряна Стефанова, Ива Лукайчева, Ирена, Ванеса и д-р Елмира Павлова са 5 от всички един милион жени, които се довериха на Philips Lumea. В нашата рубрика те споделиха своята причина да изберат точно този уред за постигане на дълготрайно гладка кожа.

Решаваща роля за избора им е ефектът от фотоепилатор Philips Lumea, използващ иновативната IPL технология, с чиято помощ нежеланите косъмчета намаляват с над 75% само след 3 процедури.

Друго основно предимство на Philips Lumea са приставките за различни части от тялото, дори най-деликатните като лице, бикини зона и мишници. Това, че уредът се употребява в комфорта на собствения дом също не бива да се подценява, защото спестява време, пари и усилия в забързаното ежедневие на всяка дама.

Не на последно място, новите модели от гамата Philips Lumea SC1995, SC2005 и SC2009 гарантират 250 000 импулса, което се равнява на над 280 процедури на цялото тяло за над 5 години.

Знаем, че всяка дама е неповторимо различна, също като кожата ѝ. Точно това е причината да се впуснем в търсене на всички 1 000 000 причини да избереш фотоепилатора Philips Lumea. Големият интерес към темата с близо 30 000 прочитания на материалите и над 1100 участника в играта доказват, че Philips Lumea е най-подходящото решение за дълготрайно обезкосмяване.

И сега наградата!

Щастливката, която вече може да се радва на кадифено гладка кожа без нежелано окосмяване с Philips Lumea Prestige SC 2005, се казва Вяра Димитрова (с потребителско име в Edna.bg: Вярчето). Честито и вярваме, че Вяра ще има една причина в повече да се чувства по-уверена във външния си вид.

*Победителят беше избран на лотариен принцип, в присъствието на нотариус и жури, представляващо Организатора.

Организаторът ще се свърже с победителя чрез имейл в тридневен срок след обявяването му. За целта той ще използва имейл адресът, който участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.

Пълните условия на играта можете да си припомните ТУК.

Организатор на играта е Нетинфо АД, съвместно с Филипс България ЕООД

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти