Как да се гримираме и грижим за кожата си през пролетта?

Заради слънчевите дни, които най-после са дошли след зимата, и аромата на цъфнали дървета е невъзможно да не обичаме пролетта!

С новия сезон идва възможност за смяна на тежкия грим с по-лек, особено ако обичате ненатрапчиви текстури и усещането, че не носите грим по лицето си.

Пролетта е и време е за нов ежедневен ритуал в грижата за кожата!

В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty представя своята ежедневна грижа за кожата - какво прави, за да подхранва и хидратира лицето си, като показва и идея за бързо нанасяне на свеж и лек пролетен грим - вижте стъпките към него в галерията >>>

Eдин или най-много два пъти седмично през пролетта е препоръчително ползването на домашна маска. Тя се състои от 1/2 намачкано добре узряло авокадо и 2 с.л. мед. Сместа се нанася се върху чиста кожа и престояваме с нея 20 минути, след което отмиваме само с хладка вода.

Важно е да не забравяме ежедневната употреба на качествен крем. Него поставяме и задължително всяка сутрин преди нанасяне на грим. В дните, когато не се гримираме, може да поставяме само от крема си, но ако ползваме грим, това трябва да бъде първата и основна стъпка в поставянето на макиажа.

Вижте ТУК  как да си направите лек и свеж грим за пролетта >>>

пролетен грим
Снимка: Getty

Не пропускайте нашия нов раздел ОФЕРТИ, в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти