Edna чанта "Фурла” намери Еdna от Вас

Впечатляващо стилна комбинация за новия сезон
Снимка: Furla

Всяко начало носи нови надежди, но и доза неизвестност.

Когато стартирахме Еdna.bg, се роди идеята да отбележим самостоятелното си начало с подобаваща класа, стил и малък жест към вас - нашата аудитория.

Днес сме повече от щастливи да признаем, че играта на "Фурла” и Edna.bg надмина очакванията ни. Огромен интерес, над 5000 регистрации, изключително приятни коментари и пожелания, но и нещо много по-ценно за нас. Открихме своята интелигентна аудитория, която не само знае какво иска, нo и как да го постигне. 

Благодарни сме на всяка Еdna oт Вас, която отдели от времето си, за да участва, коментира или просто да се информира. Дадохте ни обратна връзка и шанс да  видим образ на жената, която се стараем да информираме, забавляваме, провокираме или просто да й бъдем полезни.

Наистина усетихме аурата на силното ви женско присъствие и позитивната енергия, която ни изпратихте. Обещаваме ви още приятни изненади и вярваме, че заедно поставихме началото на незаменимо приятелство, в което най-хубавото тепърва предстои.

Победителят бе избран в присъствието на целия екип на Edna.bg и най-хубавото за

Жанета Димчева Желева, на 52 год.

вече е факт. Еdna “Furla” ще й напомня, колко малко е нужно на Еdna жена, за да разцъфти върху устните й доволна усмивка.

Очаквайте повече подробности на "Фейсбук” страницата ни Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти