Edna чанта "Фурла” намери Еdna от Вас

Впечатляващо стилна комбинация за новия сезон
Снимка: Furla

Всяко начало носи нови надежди, но и доза неизвестност.

Когато стартирахме Еdna.bg, се роди идеята да отбележим самостоятелното си начало с подобаваща класа, стил и малък жест към вас - нашата аудитория.

Днес сме повече от щастливи да признаем, че играта на "Фурла” и Edna.bg надмина очакванията ни. Огромен интерес, над 5000 регистрации, изключително приятни коментари и пожелания, но и нещо много по-ценно за нас. Открихме своята интелигентна аудитория, която не само знае какво иска, нo и как да го постигне. 

Благодарни сме на всяка Еdna oт Вас, която отдели от времето си, за да участва, коментира или просто да се информира. Дадохте ни обратна връзка и шанс да  видим образ на жената, която се стараем да информираме, забавляваме, провокираме или просто да й бъдем полезни.

Наистина усетихме аурата на силното ви женско присъствие и позитивната енергия, която ни изпратихте. Обещаваме ви още приятни изненади и вярваме, че заедно поставихме началото на незаменимо приятелство, в което най-хубавото тепърва предстои.

Победителят бе избран в присъствието на целия екип на Edna.bg и най-хубавото за

Жанета Димчева Желева, на 52 год.

вече е факт. Еdna “Furla” ще й напомня, колко малко е нужно на Еdna жена, за да разцъфти върху устните й доволна усмивка.

Очаквайте повече подробности на "Фейсбук” страницата ни Edna.bg.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент