Дженифър Лопес: живот в розово и още 6 тоалета, с които смая през последните дни

Джей Ло
Снимка: Getty

Снощи в Ню Йорк беше премиерата на новия филм с участието на Дженифър Лопес „Втори шанс“, на която 49-годишната звезда изглеждаше приказно.

Тя се появи с розова рокля от тюл и с огромен шлейф на Giambattsta Valli. Творението на висшата мода беше допълнено от сребристи обувки на платформа Jimmy Choo, чантичка в цвят металик на същата марка и диамантени обеци Lorraine Schwartz.

Половинката ѝ Алекс Родригез сподели снимка от събитието в Instagram и се пошегува с думите: „Мисля, че е била вдъхновена от погледа ми в стил Розовата пантера. Насочили сме се към премиерата на „Втори шанс“ в Ню Йорк с моето момиче!“

Романтичната комедия, която идва в кината у нас от 14 декември, разказва за 40-годишна жена, която напуска работата си в супермаркет и започва нов живот, благодарение на фалшива диплома и снимки с президента.

Последните няколко дни бяха заети за Лопес, която промотираше „Втори шанс“ на няколко събития. За две от тях певицата и актриса беше заложила на стилни гащеризони - в бяло, комбиниран с палто Max Mara в същия цвят, и сиво на Stephane Rolland

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in the city... 🏙 #secondact #december21st

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Вижте в галерията останалите ослепителни визии на Дженифър Лопес от седмицата >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти