Джейн Фонда или как да изглеждаме стилно на 80, металическият блясък на Никол Шерцингер и още от най-добрата звездна мода напоследък

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

На немските награди “Goldene Kamera” миналата седмица Джесика Частейн спечели в категорията Най-добра международна актриса, а за събитието беше подчертала аристократичното си излъчване. На червения килим в Берлин тя носеше величествена рокля в кралско синьо от пролетната колекция висша мода на Elie Saab и бижута Piaget със смарагд и диамант.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте още най-добре облечени от последната седмица ТУК >>>

Джейн Фонда и колежката ѝ от сериала „Грейс и Франки“ Лили Томлин бяха координирали визията си в черно и пайети, за да бъдат водещи на събитие, организирано от социалната програма “Home Industries”. Двете актриси и приятелки, които са съответно на 81 и 79 г., показаха как можем да изглеждаме стилно и на тази възраст.

червен килим
Снимка: Getty

Още една двойка беше съобразила стила си – премиерата на „Шазам“ стана първата публична поява на Лейтън Мийстър и Адам Броуди заедно от две години насам. Двойката беше заложила на различни нюанси на червеното - ярко и костюм в бургундско.

червен килим
Снимка: Getty

Наградите “Image” (представлявани от щатската Национална асоциация за поощряване на цветнокожите) събраха на едно място едни от най-големите чернокожи знаменитости. Сред тях божествено изглеждаше Лупита Нионго. Роклята Giambattista Valli с голи рамене, бухнали ръкави и цепка ѝ придаваше ефирен вид, допълнен от нежни бижута и вдигната прическа със странични плитки.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте още модни попадения в галерията >>>

В металическа рокля с голо рамо се появи Никол Шерцингер на гала събитие на amfAR (Американската фондация за борба със СПИН) в Хонг Конг. Дрехата със сребристи и златисти отблясъци и деликатен шлейф е дело на ливанския дизайнер Rami Kadi, а изпълнителката беше допълнила блясъка с бижута във формата на небесни тела.

червен килим
Снимка: Getty

Друго ослепително присъствие през последните дни беше това на Миранда Кер. Супермоделът посети наградите “Spa” в Германия, облечена в розова рокля Alex Perry с дълги ръкави, но най-много внимание привлече бременното коремче, което австралийката показа за първи път.

Вижте останалите най-добре облечени от последната седмица ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти