Цветни палта, сребро и плисета: ето как ще изглежда гардеробът ни тази есен

Смели животински принтове, секси кожа, ефирен солей, много сребро – това, а и още много ще виждаме през есен 2018. Модните диктатори изненадват в този цветен сезон с още по-пъстър избор от решения за аутфита ни – вижте какво има предвид Наталия от Natali's Beauty в следващите минути.

Животински принтове

Противно на очакванията, че модата по животинските принтове никога няма да се завърне, очевидно съм грешала. „Vogue”, „Harper's Bazaar” и всички модни библии са категорични, че дивото по дрехите ни ще е тотален тренд. Зеброви шарки, леопардови принтове, тигрови райета, дори шарки като на жираф са навсякъде около нас. Върху плат, рокли, костюми - от всякакви материи и с цветни интерпретации - можем да се облечем смело като леопардови кралици точно тази есен. А ако все пак ви идва в повече, пък в същото време искате да сте в крак с модата, просто изберете един фрапантен елемент в стилното облекло - обувка, чанта или шал и отново няма да останете незабелязани.

От глава до пети в кожа

Със същата сила се завръщат и кожените облекла - не само под формата на якета и не само в класическите кафяви и черни тонове. Кожени рокли, поли, дълги връхни дрехи ще покриват телата ни, категорични са модните експерти.

Нов живот за пелерината

Плетената пелерина отдавна не е онази неглижарска връхна дреха, която намятаме в хладните летни нощи край огъня на някой пикник. В последните години редица актриси, дами в бизнеса и политиката залагат на големи шалове и пелерини, които обгръщат телата им. В класическо черно, нестандартни принтове, кожени елементи и богати флорални бродерии - перелината смело заема място в есенния гардероб.

Дошли от бъдещето

Ако искате една ефектна дреха за новия сезон, сякаш дошла от бъдещето, то задължително инвестирайте в сребърната материя. Имаше един момент, в който златото заемаше превес, но сега отново среброто е на мода. Върху костюми, рокли или връхни дрехи - класическо бяло сребро, старо тъмно сребро и сребро с холограмни отблясъци - тази дреха ще ви открои в тълпата.

Смели палта

В ярки цветове, пухкави, от велур - изберете тренч, който да се отличава. И в никакъв случай не залагайте на черното! Бъдете цветни в цветната есен!

есен мода 2018
Снимка: Thinkstock

Плисетата

Падащи тежко, а в същото време веещи се ефирно, солей полите и роклите ще са тотален хит за есен 2018. Ваш е изборът за цвят и плътност на материята, но ако искате да изглежда луксозно облеклото ви, спрете се на елегантните черно и неутрални тонове като цяло.

Смели принтове 

И на последно място, но не и по важност - смелите принтове върху дрехите, които напомнят на произведение на изкуството. Развихрете се смело в избора си на форми и цветове като шарка на роклите, ризите, полите и костюмите си и няма да останете незабелязани.

Снимка: netinfo

Косата за есен 2018

Както всеки сезон, изящно правите коси и онези, сякаш леко начупени, много естествено и ненатрапчиво, си остават модерни. Този сезон обаче са супер актуални и ситните къдрици в косата, които, ако са естествени, са страхотно чаровни и богатство за притежателките им. Ако пък не сте с толкова къдрава коса, заслужава си да отделите поне веднъж няколко часа при фризьора, за да се видите с толкова различна и щура прическа.

Другите актуални коси изглеждат така сякаш сте си легнали с мокра грива, която е изсъхнала естествено в най-различни посоки. След това я топирате, прибирате с пръсти, топнати в гел или вакса на опашка и воала - косата е готова!

есен мода 2018
Снимка: Thinkstock

Гримът на есен 2018

И разбира се - гримът! За този сезон са подходящо цветните опушени очни линии, които се постигат с цветен молив, с който рамкирате окото. Всеки по-нестандартен цвят върху очите всъщност е добре дошъл - от лилаво, през синьо до жълто дори.

Друг вариант е да запазите класически тоновете по клепача и да подчертаете устните си с дълбоки цветове, напомнящи на падналите в парка листа - кафеникаво, земни цветове с щипка червен нюанс в тях са напълно подходящи.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти