-
3/11. Тайните на идеално подправената кайма за кюфтета и кебапчета
3. Също така обикновено се слага средата на напоен във вода и отцеден хляб и яйце, когато приготвяте пържени кюфтета. Това не се прави, ако готвите кюфтета на скара или фурна, както и кебапчета. Често в каймата за кебапчета се прибавя мъничко студена вода.
Тайните на идеално подправената кайма за кюфтета и кебапчета
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
Edna история
Най-четени
- Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
- Четирите етапа на брака, които всяка двойка трябва да знае
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер
- Кой празнува на 1 октомври
- Пещерата на Св. Иван Рилски: задължително място за всички българи