Зашеметяващият тоалет на Мелания Тръмп

Зашеметяващият тоалет на Мелания Тръмп
Снимка: netinfo

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания долетяха в Охайо за среща със симпатизанти. Това беше първата им поява заедно след визитата в Париж по случай 14 юли – Деня на превземането на Бастилията.

Вижте снимки от събитието в галерията ни ТУК >>

Сега президентското семейство пристигна в Янгстаун, а фотографите ги чакаха направо до стълбичката на самолета. И чакането си струваше: за пореден път Мелания изненада приятно присъстващите и модните критици с избора си на тоалет.

Снимка: netinfo

Първата дама беше с рокля от розова дантела в преливащи към резедаво тонове на дизайнерката Моник Лхуилиър (Monique Lhuillier). Цената на роклята уникат е 1 700 долара. Ансамбълът включваше розови обувки с висок ток на Кристиян Лубутен (Christian Louboutin), които струват наполовина на роклята.

Вижте повече снимки на Мелания от визитата и прекрасната рокля >>>

Видът на Мелания беше определен от журналистите като „идеален”. Първата дама вече се е появявала с модели на филипинската моделиерка, но предишната рокля в беж със сложна украса на талията не беше приета толкова еднозначно.

Снимка: netinfo

Визитата на семейство Тръмп в Охайо ще се запомни и с това, че вървейки през моравата към събралите се хора, двамата дори се хванаха за ръцете за кратко.

Вижте повече снимки на Мелания от визитата и прекрасната рокля >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти