Внучката на Грейс Кели се превръща в копие на известната си баба

Камил Готлиб Грейс Кели
Снимка: Getty

Внучката на холивудската актриса Грейс Кели, превърнала се в принцесата на Монако, Камил Готлиб започва все повече да прилича на известната си баба!

Камил е най-малката дъщеря на принцеса Стефани Монакска. Самоличността на баща ѝ никога не е била потвърдена публично, но се смята, че това Жан-Раймон Готлийб, бивш парижки жандармерист и ски инструктор, който е работил като охрана в двореца. Той е бил лична охрана на принцеса Стефани, но напуска, когато стават двойка за кратко, пишат dariknews.bg.

Още снимки на чаровната Камил Готлиб разгледайте в галерията! >>>

Камил е и популярна светска личност и Instagram звезда. 21-годишната Камил има десетки хиляди последователи и по всичко личи, че се превръща в копие на баба си – дълбоки сини очи, руса коса и ослепителна красота.

Камил Готлиб
Снимка: Getty

Камил е родена на 15 юли 1998 г. Стефани Монакска има още две деца, но от друг баща – Луи и Паулин.

Камил често пуска очарователни снимки в социалните мрежи. Родителите ѝ никога не са били женени, затова пък Камил има изключително силна връзка с дядо си, принца на Монако Рение III.

Също като баба си, Камил обожава животните. Така например е пътувала до Тайланд, за да помогне в отглеждането на бебета тигри. Други любими животни за принцесата са слоновете. Въпреки че е едва на 21 г., Камил е посветила живота си на различни благотворителни каузи и като всеки млад човек обича да излиза с приятелите си.

Още снимки на чаровната Камил Готлиб разгледайте в галерията! >>>

Камил Готлиб
Снимка: Getty

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти