Тони Димитрова пред Edna.bg: Ако някой ме предаде, няма връщане назад

В най-прекрасния и женски месец март Edna.bg стана на 12 години. По този повод подготвихме за вас специална изненада. 

Тъй като именно Edna.bg е мястото, където много от вас всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 невероятни и вдъхновяващи дами.

Те са успешни, силни и популярни. Какво обаче стои зад техния успех и какви са те зад блясъка на сцената? Ето че Edna.bg потърси отговора на въпроса кои са нещата, които ги движат напред, и как техният зодиакален знак влияе на техните решения и отношение към света.

Днес ви срещаме с вечния глас на Бургас – Тони Димитрова. Изпълнила е едни от вечните хитове на българската музика, а името ѝ е еталон за качество и професионализъм. Тони е родена не просто с уникален музикален талант, а и под знака на амбициозния и смел Козирог. 

Тони Димитрова
Снимка:

Повод за разговора ни е не само това, че е родена под знака на Козирога, а и че съвсем скоро ще се насладим на присъствието й като специален гост на концерта на Братя Аргирови под наслов "Златните хитове на Братя Аргирови - 40 години на сцена". Той ще се проведе в Зала 1 на НДК на 23 април и ще чуем някои от емблематичните им песни - "Гот е", Как си ти", "Замирисва на море" и др.

Можете да грабнете билет за концерта ТУК

А ако искате да се насладите и на самостоятелен концерт на певицата, тя ще пее за своите почитатели на 8 юни в Зала 1 на НДК.

Ето и какво трябва да знаем за нея и нейната интересна зодия:

♦ Зодия: Козирог
♦ Елемент: Земя
♦ Управляваща планета: Сатурн
♦ Съвместимост: Телец, Дева, Рак, Скорпион, Риби
♦ Щастливи числа: 8, 4, 22
♦ Цвят: черно, лилаво, зелено
♦ Скъпоценни камъни: гранат
♦ Дата на раждане: 10 януари, 1963 г. 

Козирозите са трудолюбиви и амбициозни хора и често дори ги смятат за работохолици. Как успяваш да балансираш между личния живот и музикалната кариера през годините? 

От двете твърдения за мен е вярно най-вече това, че съм трудолюбива! Наистина и то много! Никога не ме е тресла болна амбиция за каквото и да било. И не преминавам през трупове, за да си постигна целта, нито през легла. Много държа на коректността и точността в отношенията.

Що се отнася до баланса, трудно е, ако не се усетиш навреме да не поемаш участия на всяка цена и всеки ден. Защото тогава животът минава покрай теб, а ти просто си пееш. Успях преди няколко години и сега участвам в живота си.

Тони Димитрова
Снимка:

За представителите от зодия Козирог се смята, че са до болка откровени. Случвало ли ти се е твоята искреност да те постави в неудобна ситуация, или да си директен винаги е предимство?

Много е важно да си хем откровен, хем да си честно откровен, а не простак, който се мисли за рупор на истината. Да, аз мисля, че съм честно откровена и не поставям никого в унизителна ситуация. Понякога съм грешила, но ако е така, се извинявам.

Но пък, като ми тръгна това име, че съм откровена, много малко хора си позволяват своеволия по отношение на мен.

Тони Димитрова
Снимка:

Знаем, че Козирозите са изключително лоялни и отдадени на своите приятели и близки. Какво трябва да видиш в един човек, за да го допуснеш до себе си?

Аз лесно допускам до себе си хората и нямам втори план и съмнения. И така я карам. Наистина съм верен приятел. Но ако някой ме излъже или предаде, късам и хвърлям, и няма връщане назад. В приятелите си търся вярност, и аз им я давам изцяло.

Някъде прочетох че: “Приятелите не са тези, които ти бършат сълзите, а тези, които не ти дават повод да плачеш.”

Какво е пожеланието ти към всички читателки по повод 12-ия рожден ден на Edna.bg?

Здраве и обич, верни приятели и слънце в душите!

Прочетете още интересни астро интервюта по случай 12-ия рожден ден на Edna.bg: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти