Стилна и на стадиона: Кейт Мидълтън очарова със спортни умения

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

След като се появи с бляскава визия във вторник вечер (припомнете си тук), на следващата сутрин херцогинята на Кеймбридж показа съвсем различна своя страна.

По време на събитие, организирано от благотворителната организация SportsAid, Кейт Мидълтън, която е неин патрон, се включи в тренировките на спортистите. След кратък инструктаж редом до тях херцогинята показа своите спринтьорски умения.

На Стадион Лондон в Стратфорд Кейт получи и урок по бокс, като през цялото време видимо се забавляваше да участва в инициативата, която чества успехите на млади атлети и приноса, който техните родители и настойници имат в постиженията им.

Вижте още снимки в галерията тук >>>

По този повод Мидълтън сподели: „Решаващата роля, която играят родителите и болногледачите в живота на децата ни, не може да бъде подценявана. За всички вас тук, вие правите и сте направили повече, отколкото задълженията ви изискват; посветили сте своето време и отдаденост да подхранвате изключителните таланти на децата си. А като родител имам огромно възхищение към вас и знам колко сложна и времеемка е вашата роля.“

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

За свое удобство херцогинята се появи с бели кецове Mark & Spencer, зелена блуза и широки панталони в същия цвят, а когато не беше на терена, нейното вталено сако Smythe внасяше елегантност към тоалета ѝ.

Вижте още снимки в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти