След дъжд качулка: Мелания е бясна на новата Първа дама

Мелания Тръмп остана в историята на Белия дом като една от най-елегантните и модерни първи дами. Това обаче не бе достатъчно за много медии, които редовно критикуваха съпругата на президента Доналд Тръмп - било за поведението й, за тоалетите или за липсата на адекватна реакция по един и друг важен обществен въпрос.

Неназовани източници съобщават за онлайн издания, че Мелания била бясна на Джил Байдън, защото тя получавала много по-голямо медийно внимание, разказва Vbox7.

"Си Ен Ен" (CNN) пишат, че Мелания е била търсена за поне седем телевизионни интервюта от няколко национални медии, но тя все отказвала. "Мелания не искаше да говори с пресата, като защитен механизъм", казва Стефани Уолкоф, бивша съветничка на Мелания.

От CNN отбелязват, че тази защита изиграла лоша шега на Мелания, защото напуснала Белия дом с най-ниския процент на популярност сред първите дами на САЩ.

Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в елегантен черен тоалет

Бившата Първа дама на САЩ допусна и други грешки, които оказаха влияние върху влиянието й - след нахлуването в Капитолия от привърженици на Доналд Тръмп, екипът на Мелания напусна Белия дом. Освен това тя не приветства Джил Байдън в Белия дом, каквато е традицията. Доналд Тръмп също не присъства на встъпването в длъжност на Джо Байдън.

На този фон новата президентска двойка се радва на сериозно медийно внимание от страна на светските издания. Джил и Джо Байдън изгряха на корицата на списание People, за което дадоха специално интервю, разкриващо любопитни детайли от личния им живот. Освен това двамата се появиха и преди мача за "Супербол", за да изпратят съобщение към американския народ.

Семейство Тръмп не изпъкваше с подобни светски прояви през целия си мандат. Самата Мелания странеше също от медиите и даваше рядко интервюта, а изнасянето на речите бе по-скоро по време на предизборни събития или на запис, публикувани в социалните й мрежи.

Сега за Мелания десетките работни ангажименти са отпаднали, а тя може да се наслади на свободното си време - госпожа Тръмп се радва на спа процедури, следва вкусна и здравословна храна, после отново разкрасителни процедури, а вечерта прекарвала с Доналд.

Масажи, маникюр, педикюр, както и маски за лице са част от нещата, които бившата Първа дама прави в момента, за да изглежда добре. Освен Доналд-старши и младши, компания й правят и нейните родители – Виктор и Амалия Кнавс.

Мелания Тръмп се завръща към "нормалния" начин на живот с ваканционна визия

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти