Шарън Стоун на 61 и невероятно секси на корицата на “Allure”

шарън стоун
Снимка: Getty/Gulliver

Някои звезди умеят да остаряват красиво и със стил, а Шарън Стоун несъмнено е начело на тази класация! На 61 и в невероятна форма тя се появи на корицата на ноемврийския брой на списание “Аllure”, в което говори за остаряването, любовта, секса и амбицията.

В интервюто към фотосесията Шарън Стоун казва, че сега се харесва повече, отколкото когато е била млада и непрекъснато е търсела несъвършенства в себе си, а за най-красива се е намирала през 40-те си години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

„Не получавах работа, защото ме смятаха за прекалено възрастна за актриса в Холивуд. Мъжете не искаха да излизат с мен, защото никой не иска да се занимава с жена, която има малки деца. Въпреки всичко това, 40-те бяха период, в който започнах да разбирам самата себе си. Смятам, че тогава бях най-красива“, казва актрисата, превърнала се в секссимвол с ролята си на изкусителка във филма „Първичен инстинкт“ през 1992 г.

Шарън Стоун - вечен сексапил! >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

„Сега откривам каква е истинската сила: силата на достойнството; да поддържам дома си, семейството си, финансите си, здравето си; да израствам като човек, който разбира себе си и грешките си – на избора на филм, на публичния образ – които трябва да понеса. Реших да използвам славата си за нещо ценно.“

От 1995 г. Стоун е активист в кампания за събиране на пари за създаване на ваксини срещу ХИВ, а също е ангажирана и с други благотворителни инициативи като построяване на училища в Африка и защита правата на жените. Тя е и едно от лицата, които подкрепят феминистката инициатива #MeToo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Независимо че годините вече са оставили своя отпечатък върху лицето ѝ, актрисата остарява красиво и с достойнство, като дори на 61 все още е невероятно женствена и привлекателна! 

Вижте в галерията как Шарън Стоун се е променила през годините! >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти