Семейство Бекъм са във вихъра на танца

Дейвид Бекъм Бруклин Виктория
Снимка: Getty

„Какъвто бащата, такъв и синът“ казва старата поговорка, а ние нямаме никакви съмнения в истинността ѝ след като видяхме това видео на Дейвид Бекъм и сина му Бруклин!

Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм >>>

В краткото видео се вижда как баща и син танцуват бавно един до друг на песента на Питър Андре “Mysterious Girl”, докато очевидно се наслаждават на питиетата си, облечени в идентични костюми. В тази уютна сцена няма как да отречете колко много младият Бекъм прилича на баща си!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you dad x

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Бруклин и Дейвид се радват на близки отношения и често публикуват клипове и снимки един на друг в социалните мрежи. Така че не е изненадващо, че 20-годишният Бруклин пусна в Instagram в сряда този мил клип с признанието „Обичам те, татко“. В края на видеото Дейвид протяга ръка и закачливо грабва лицето на сина си, а двамата изглеждат изключително добре и като две капки вода.

Порасналото момче на мама: Виктория Бекъм и синът ѝ Бруклин на вечеря в Лондон >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in New York!! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 @victoriabeckhambeauty lip launch today!! xxxx Kisses 🎥 @kenpaves

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Бруклин и Дейвид не са единствените от семейство Бекъм, които демонстрираха танцови умения тази седмица в Instagram. Вчера Виктория Бекъм сподели свое видео как танцува из улиците на Ню Йорк на фона на песента “Staying Alive” на Bee Gees, облечена в семпла бяла блуза и широки черни панталони. С танцова стъпка Пош Спайс се завърта около туристи, Бисквитеното чудовище, улични изпълнители и дори... строителна бариера.

Най-милите моменти на семейство Бекъм >>>

Изводът: Бекъм трупат точки в Instagram тази седмица и трудно някой да догони това сладко и очевидно доста ритмично семейство!

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти