Почина легендарният басист на ФСБ Ивайло Крайчовски

На 57-годишна възраст внезапно почина легендарният басист на групата ФСБ Ивайло Крайчовски.

Ивайло Крайчовски е български музикант, бас китарист в групата „ФСБ“ и инициатор за създаването на група „Стари муцуни" с ветерана на българския рок Георги Минчев.

През богатата си музикална кариера взима участие в създаването на албумите на редица български поп певци, рок групи и джазови формации.

 

Един велик #българин ни напусна. Легендарният басист на групата ФСБ Ивайло Крайчовски почина внезапно на 57-годишна възраст. Ивайло Крайчовски бе един от най-известните български музиканти, бас китарист в групата ФСБ и инициатор за създаването на група "Стари муцуни" с ветерана на българския рок Георги Минчев. През богатата си музикална кариера взема участие в създаването на албумите на редица български поп певци, рок групи и джазови формации. Бил е музикален директор на "София филм фест", зам.-председател на Българската изпълнителска асоциация и член на асоциацията на звукозаписните студиа в България. Поклон! . . #bulgaria #bulgarian #mybulgaria #bulgariaofficial #bulgariantourism #ig_bulgaria #allbulgaria #bulgariangirl #българия #българи #rip #music #icon #фсб #музика #китарист #bulgarianmusic

A post shared by Vesti.bg (@vesti.bg_) on

Бил е музикален директор на „София филм фест“, заместник-председател на Българската изпълнителска асоциация и член на асоциацията на звукозаписните студиа в България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти