Не обиждайте коргитата на кралица Елизабет или ви очаква това

Не си позволявайте да се гаврите с коргитата на кралицата: това е може би най-очевидното правило от всички. Известно е колко много Елизабет II обича животните и, че през живота си е имала над 30 коргита. (Тя дори осинови още две кученца корги, за да я утешават, докато съпругът ѝ принц Филип беше на смъртното си легло). Още от малка любовта ѝ към очарователно малките кучета е добре позната и документирана.

Затова не е изненадващо, че когато член на кралското семейство уж се закани, че те „трябва да бъдат застреляни“, кралицата имаше какво да каже по въпроса.

Според The Mirror коментарът е дошъл от принцеса Микаела от Кен, член на семейството, която е известна с това, че няма „филтър“ на думите си, откакто се омъжи за принц Майкъл от Кент (братовчед на Елизабет) през 1978 г. И за ничия изненада коментарът не се прие добре, след като стигна до ушите на кралицата.

В книгата The Wicked Wit of Queen Elizabeth II на авторката Карън Долби се твърди, че кралицата, след като чула коментара на принцеса Микаела, отговорила

„Те са по-добре възпитани от нея“

Това наричаме кралско тръшване... и заслужено такова.

И кой би могъл да обвини кралица Елизабет Втора за нейната реплика? Доста жестоко е да се желае смъртта на домашен любимец, особено на толкова обичан и добре възпитан като коргитата на кралицата. Те си имат собствени лакеи и изискано кралско меню, приготвено от опитни готвачи! Със сигурност трябва да имат и възпитание, нали?

Така че, ако някой ден имате честта да сте лице в лице с кралица Елизабет, много внимавайте какво казвате по адрес на кученцата ѝ. Защото тя няма да се колебае, а ще стреля право целта.

Кралица Елизабет и любовта ѝ към коргитата

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти