Какво ще сготвят Гатьо, Кобилкина и Изи на шеф Ангелов в Hell’s Kitchen?

Участниците от звездния отбор на Hell’s Kitchen 6 ще готвят за първи път в Кухнята на Ада тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Те ще се изправят срещу отбора на жените и ще опитат да впечатлят шеф Виктор Ангелов с перфектната порция пържени картофи. Задачата пред тях ще бъде лесна на теория, но на практика ще изисква добра техника на приготвяне.

За първи път в Кухнята на Ада ще видим как звездите работят в екип. Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята” ще трябва да си партнира в пърженето с фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи. Триото ще вдигне градусите, а ако не се справи със задачата, една от звездите може да бъде застрашена от изгонване още със стъпването си в Кухнята на Ада.

Преди да се изправят срещу червените, златните ще влязат в битка помежду си. Те ще трябва да приготвят своя личен специалитет за шеф Виктор Ангелов. Най-добрият сред тях ще получи имунитет и ще даде първата голяма заявка за сезона.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Как ще се справят популярната Наталия Кобилкина, комикът Китодар Тодоров и певецът Тома в Кухнята на Ада? Ще успее ли инфлуенсърката Гърдева да впечатли шеф Ангелов с ястията си повече от звездната победителка Капитонова? Как ще се справят Радка и Калки?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти