Хелена Бонам Картър откри отново любовта с 21 години по-млад мъж

Хелена Бонам Картър
Снимка: Getty

Хелена Бонам Картър е edna от Жените на годината на британското издание на Harper’s Bazaar, а в интервю за списанието актрисата разказва за кариерата и личния си живот, в който има нов мъж.

Вижте снимки от фотосесията за изданието в галерията тук >>>

„Разделяш се, тъжиш, омръзва ти да скърбиш, а накрая продължаваш напред“, казва 53-годишната Хелена за края на връзката си с режисьора Тим Бъртън, с когото имат две деца – 16-годишния Били и 11-годишната Нел.

Актрисата признава, че в живота вече ѝ има някой: „Щастлива съм с друг. Това е малко неочаквана магия в живота ми.“ Оказва се, че това е 32-годишният норвежки писател Рай Даг Холмбо, с когото вече споделят тибетски териер на име Пабло.

Въпреки че пред изданието Хелена не крие раздразнението си, че папараци са успели да снимат двойката, актрисата се появи с новата си половинка на наградите „Жени на годината“ на Harper’s Bazaar във вторник.

„Когато навърших 50, се тревожех, че ще тръгна надолу, но всъщност е обратното. Не смятам, че някога съм била по-щастлива или по-реализирана“, признава още бившата съпруга на режисьора Тим Бъртън.

Вижте снимки от фотосесията за Harper's Bazaar в галерията тук >>>

Освен в личния си живот, Хелена Бонам Картър има поводи за радост и в кариерата си – най-новата ѝ е роля е тази на принцеса Маргарет в трети сезон на успешния британски сериал „Короната“ (вижте повече за него ТУК). Актрисата признава, че при подготовката си за образа дори е използвала услугите на медиум, за да я свърже с покойната сестра на кралица Елизабет Втора.

„Звучи нелепо“, споделя тя. „Знам, че повечето хора ще си помислят: „О, Боже, тя наистина е луда“, но определено чувствам, че има енергии и хора, които се задържат наоколо.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти