Преструвките на Брад Пит

Брад Пит е имал доста дълги периоди на отчаяние в живота си
Снимка: БГНЕС
47-годишният Брад Пит заяви, че бракът му с актрисата Дженифър Анистън бил жалка история и през цялото време се утешавал в компанията на марихуаната, за да може да преодолее потискащото го чувство. Двамата бяха женени в периода между 2000-та и 2005-а, като една от версиите за раздялата беше свързана с това, че актрисата от сериала ''Приятели'' (Friends) не е искала да има деца от Пит.

Но истинската причина е съдбовната среща на Брад с Анджелина Джоли по време на снимките на филма ''Мистър и Мисис Смит'' (Mr. & Mrs. Smith) през 2005-а година, а оттам нататък вече всички знаем какво се случи.

''Прекарах 90-те в опити да свикна с цялата звездна суета, но в един момент ми писна и по цял ден седях на канапето вкъщи, пушех джойнт и се депресирах. Просто се убедих колко безсмислено живея'', заключва актьорът.

Към тъжните периоди в живота на двукратно номинирания за ''Оскар'' Пит с пълна сила влиза и връзката му с Дженифър Анистън, за която той казва в интервю пред списание Parade magazine, че не е била нищо друго освен преструвка на щастие.

Сега обаче отношенията му с Анджелина и техните шест деца са неговото най-голямо постижение.

За тях той откровеничи: ''Това, че именно жена като Анджелина е майка на нашите деца, е едно от най-впечатляващите събития в моя живот.''

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти