Венера в Дева: позволява да се стартират едни перспективни, пълноценни и спокойни отношения

Бистра Копанарова

Преминаването на Венера в Дева ще случи на 20 септември и ще продължи до 14 октомври.

Все още има акцент върху знака на Девата, който Венера засилва допълнително.

Девата, заедно с есенното равноденствие, което пък се случи преди няколко дни - на 22 септември, са изключително свързани с резултатите от това, което сме свършили до тук и плодовете, които ще берем  сега, а самото есенно равноденствие бележи старт на половингодишен такъв период, в който е време да усвояваме във вътрешен план и дълбочина това, което сме създали с действията си в предишната половин година- от пролетното равноденствие до сега.

И така, По Дева също са пречистващите процеси на всяко едно равнище- от физическо, което може да се прояви чрез диети и здравословен режим, през емоционално и ментално ниво. Девата иска всякаква чистота- на тялото, на чувствата и на мислите.

Това също така е и знак на практичността, добрите аналитични способности, разумното и перфектно обмислено поведение.

И тъй като Венера се свързва най-вече с отношенията, споделеността и чувствата, в Дева те ще бъдат по-приземени, рационални ии реалистични. Добре премислени, съответно с възможност да са дълготрайни и надеждни. Дори е възможно да се толкова добре премислени, че човек да не може да ги изрази естествено, за което е добре все пак да се внимава.

Всичко това, съчетано и със съвпадът на Венера със северния възел през настоящия период, позволява да се стартират едни перспективни, пълноценни и спокойни отношения, така че можете да действате!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти