Сезонът на Везните е време за размисъл и вземане на важни решения: ето какво да очаква всяка зодия

Есента винаги е невероятно причудлива. Няма значение дали сте фенове на промяната – есента е време за зрялост и когато листата започнат да променят цвета си, вашият хороскоп за сезона на Везните тази година ще проправи пътя към вашия успех.

Само дни след като слънцето навлезе във Везни, Сатурн – планетата на кармата, границите и ограниченията – ще стане директен след четири месеца ретрограда в Козирог. Не прибързвайте обаче да си мислите, че това ще успокои нещата – преминаването на Меркурий в Скорпион ще внесе известно напрежение.

Меркурий е планетата на комуникацията, мисловния процес и познанието; Скорпионът е душевен, обичащ табуто и обновяващ. Заедно тези две небесни енергии ще продължат да изваждат скрити истини на повърхността, особено такива, засягащи високопоставени лица, злоупотребили с властта си.

Луната също ще достигне своя връх във войнствения Овен на 1 октомври, докато нейният планетарен владетел Марс става ретрограден. Когато луната е пълна, несъзнаваното се слива със съзнанието и се разкрива нещо важно. Плутон също става директен в Козирог на 3 октомври, а небесната сага продължава – Меркурий става ретрограден в Скорпион на 13 октомври, така че поне ще сте малко подготвени.

Ето какво ви подготвя сезонът на Везните според зодиакалния ви знак:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Везните

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти