Седмичен хороскоп за 6-12 март: предстои противоречив период на конфликти и любов

Седмичен хороскоп за 6-12 март: предстои противоречив период на конфликти и любов
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 6 до 12 март).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Настоящата седмица може да посветите на вашите лични интереси и цели. Направете нещо за външния си вид, погрижете се за доброто си емоционално състояние и се показвайте пред околните в цялото си великолепие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Вече сме в периода на ретроградната Венера, вашата управляваща планета, който обхваща и настоящата седмица – за вас времето е изключително неподходящо да установявате нови партньорски отношения, както и да започвате бизнес.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Настоящата седмица е подходяща да обмислите проектите, които ще изпълнявате в бъдеще, и да действате – ще имате силна воля, която ще проявявате по мек и толерантен за околните начин.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

В началото на седмицата внимавайте да не възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви. Ще бъде добре да обърнете внимание на децата, на приятелите си, на своето хоби.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

За вас седмицата е подходяща най-вече за пътувания както на близки, така и на по-далечни разстояния, за учене, за четене на интересна и обогатяваща възгледите ви литература, както и за работа/контакти с чужденци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През седмицата ще бъдете ориентирани предимно към партньорските отношения, в които участвате. И макар през периода да е възможно да изпитвате някои трудности в тази област от живота си

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Венера, вашата планета управител, вече се движи ретроградно: през настоящия период, който ще продължи до средата на април, не е никак подходящо да започвате нови връзки или да взимате важни решения относно вече установените от вас взаимоотношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

До средата на настоящата седмица може успешно да се посветите на финансови дела, при положение че планирате предварително и отговорно всяка своя стъпка. Ще владеете отлично енергията си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През настоящата седмица отделете повече време на хората от екипа си и на тези от вашия приятелски кръг – там ще се чувствате добре. В началото на седмицата с лекота ще постигате разбирателство в партньорските отношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

За вас продължава периодът, в който сте обърнати навътре към себе си, а някои от вас може да се чувствате изолирани или да пътувате до далечни места. Намирайте време да се усамотите и се научете да цените това.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През периода за вас са възможни промени в бизнеса и във финансовото ви положение, а до средата на април е особено неблагоприятно да стартирате нови начинания или проекти в бизнеса си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Настоящият период е подходящ да поработите върху някои черти от характера си, които ви създават трудности – за тази цел е необходимо да сте честни със себе си, да не се засягате прекалено и да не подхождате емоционално в неблагоприятни за вас ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти