Седмичен хороскоп 26 септември - 2 октомври: тези 7 дни ще са едни от най-оптимистичните за 2016-а

Седмичен хороскоп 26 септември - 2 октомври: тези 7 дни ще са едни от най-оптимистичните за 2016-а
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 26 септември до 2 октомври).

Тази седмица ще бъде една от най-оптимистичните за 2016 година.

Най-облагодетелствани откъм нови възможности ще бъдат знаците Везни и Водолей, а на Близнаците ще им олекне доста и най-накрая ще прозрат кой път да следват.

Създават се чудесни условия да постигаме хармония и разбирателство както в личните, така и в деловите взаимоотношения, стига да го искаме.

Чудесно време за нови начинания, така че бъдете дейни, вярвайте в себе си и следвайте знаците – ако нещата се случват лесно и получавате подкрепа, значи сте на прав път.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица звездните влияния са позитивни за вас, особено що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. За да се възползвате от тези влияния, съсредоточете се върху определена цел, помислете какви стъпки трябва да предприемете, за да я постигнете и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица бележи началото на период, през който пред вас ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване в някои аспекти от всекидневието ви. Една част от вас ще обмисляте да учите или да развивате професионалните си умения, при други служебната среда ще стане по-благоприятна и ще се разбирате по-добре с колегите, а трети може да решите да се погрижите за здравето си чрез спорт или здравословно хранене.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица тъмните облаци най-накрая ще започнат да се разсейват и ще се радвате на хубаво време, както що се отнася до определени ситуации и отношения с хора, така и до вътрешния ви свят – до мислите и чувствата ви. Казано накратко, ще бъдете в добро настроение, ще гледате позитивно на всичко случващо се и, дори да възникнат проблеми, по-лесно ще намирате решение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще бъде добре да си напомняте, че проблемите често са маскирани благословии. Това, което ви изглежда като трудност, може би всъщност е възможност. За да се възползвате от нея обаче, по всяка вероятност ще трябва да се поразмърдате малко и да предприемете някакво действие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да бъдете самите себе си и да правите онова, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще станете душата на компанията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще може да си отдъхнете от някои стари дела, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да изпълните някаква неотложна задача, да довършите нещо у дома или да сте имали трудности при общуването с партньора/партньорката – вече ще ви бъде по-леко, тъй като ще довършите започнатото и ще намерите разрешение за проблемите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за вас – възможно е успешно да положите ново начало в някаква област от живота си, да смените курса или просто всичко, което подхванете, да се случва лесно и без усилия. Казано накратко, късметът ще бъде с вас, и то не само сега, но и през следващите месеци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица бележи за вас началото на нов период, в който бихте могли да се освободите от неща, които не са ви нужни или по някакъв начин спират развитието ви. Ако осъзнаете, че старото трябва да си отиде, за да дойде новото, това своеобразно "изчистване" ще се случи по-лесно и ще имате подкрепата на звездите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще е добре да преодолеете склонността си да искате всичко и да действате едновременно в много направления – така само ще прахосвате енергията си. Ако искате да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях. Успеете ли да го направите, резултатите ще бъдат удовлетворяващи, включително и във финансово отношение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде особено успешна за вас в професионално отношение. Може да получите възможност за развитие, да ви повишат или просто събитията да се стекат във ваша полза. Периодът е чудесен да започнете нова работа или нов проект, а също така и да предприемете действия по посока на усъвършенстването си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица вие ще бъдете сред късметлиите – ще се радвате на нови възможности, може да се впуснете в някакво приключение или да предприемете интересно пътуване, а ако сте имали някакви трудности през изминалите дни, ще видите как лека-полека нещата започват да се нареждат. При много от вас всичко това ще се случва лесно и безпроблемно – сякаш някаква невидима сила ще ви помага да вървите напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица много от вас най-накрая ще изпитате облекчение от проблеми, които през последните седмици не ви даваха мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате по-реалистично на нещата и вероятно ще добиете по-голяма яснота за това какво предстои. Трудните решения, които трябваше да вземете, ще ви позволят да поемете напред и да дишате по-леко.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти